Shopaholic med kaos i økonomien

Aftenens medvirkende i 'Luksusfælden' har i den grad brug for hjælp

Der findes næppe det menneske på jorden, der ikke kan lide at bruge penge. Men det er skidt at gøre det, hvis man bruger flere, end man har.

Det kan 35-årige Anne fra Albertslund tale med om. I aftenens 'Luksusfælden' på TV3 får hun endevendt sin økonomi i håb om at få den forbedret, og det er i den grad påkrævet, at den bliver.

Læs også:

Morten og Anja får ent par sandheder at vide i aften. (Foto: TV3) TV - 12. feb. 2013 - kl. 14:12 Luksusfælden: Hov, vi er slet ikke millionærer!

Anne, der er sygeplejerske, er shopaholic i svær grad, og det kostede hende ægteskabet med eks-manden, Kim. Han kunne ikke længere leve med hendes umådeholdende forbrug.

Farlige tilbuds-skilte
Anne kan ikke tåle at se et tilbuds-skilt uden at hive dankortet frem, og det sker tilmed, at børnene må undvære varm mad, fordi hun istedet har brugt pengene på et ligegyldigt impulskøb.

Sit efterløns-bidrag hævede Anne og købte fluks en rejse til Tyrkiet med sin ældste datter. På to dage havde hun shoppet alle lommepengene op, så mor og datter dårligt havde råd til en is resten af tiden.

Læs også:

Se også: Katja K: Aldrig mere porno

Resten af efterlønspengene brugte hun til udbetaling på en spritny bil, selvom hun godt var klar over, at hun ikke havde råd til den.

Kontoen tømt
Hovedet på sømmet blev slået, da hun skulle betale husleje og opdagede, at kontoen var tømt, og der var ingen hjælp at hente hos banken. Anne frygtede virkelig at blive sat på gaden.

Læs også:

Sussi la Cour - banken skal nok få sine penge. (Foto: Michael Stub) TV - 5. feb. 2013 - kl. 14:15 Sussi la Cour: Min gæld er småpenge

Babuu-hjælpen kom i form af TV3's eksperter, der går i gang med at rydde op i elendigheden.

Hver måned er der et underskud på 8.200 kr., og det bliver bare værre fremover, hvor hun skal til at afdrage SU, som har været sat på standby, og den yngste datter skal begynde i privatskole, hvor den ældste går i forvejen.

Se, hvad Anne må opgive i fremtiden for at få styr på sin økonomi og sit liv.

'Luksusfælden', TV3 i aften kl. 20.00

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere