Sne-konger overtissede bilen

Det var ikke kun 'Dolken', der tømte sin blære i bilen i første afsnit af 'Kongerne i Sneen'

Det var fart på tosserierne fra starten, da 'Kongerne i Sneen' rullede over skærmen i går.

Første afsnit startede ud med bilturen ned til de østrigske alper, hvor 'Dolken' Martin havde meget svært ved at holde på vandet.

Resultatet bliver, at nordjyden kravler om bag i bilen med en flaske og 'hugger spidsen af næbet i flasken' - som han selv formulerer det.

Se klippet i toppen af artiklen.

Men 'Dolken' var faktisk ikke den eneste, der dyppede snablen i det transportable urinal.

- Jeg skulle også pisse i flasken. Men jeg skulle pisse så meget, at jeg fik brug for at skifte flaske, afslører Marc 'Miami' overfor ekstrabladet.dk, da han bliver spurgt ind til tisse-scenen.

- Jeg kom til at pisse op ad ruden og ud på sædet. Det var fucking vildt. Heldigvis blev det ikke filmet, siger Marc mens han grinende fortæller videre.

Læs også:

TV - 18. feb. 2013 - kl. 14:57 Knaldperlen: 'I'm so bad to the ski'

- Det er derfor, jeg senere sidder i midten, og Martin sidder helt ude i siden. Der var ingen, der ville sidde i pisset.Nede i Østrig er der pludselig ingen, der vil sidde i højre side, da drengene ankommer til Sölden. (FOTO: SBS TV / Kongerne i Sneen)
Nede i Østrig er der pludselig ingen, der vil sidde i højre side, da drengene ankommer til Sölden. (FOTO: SBS TV / Kongerne i Sneen)


Næste dag gav drengene den over-tissede bil videre til pigerne, som skulle ind til byen - selvfølgelig uden at nævne et ord om tisse-troldens uheld.

- Vi fortalte det ikke til nogen. Så en af dem har sat på et urin-gennemblødt sæde, siger Marc.

Læs også:

Se også: Kongerne i Sneen: 'Blondie' er den nye druk-tøs

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere