TV: Vejrvært besvimede ved 8G i live-sending

Tv-seere i australien kunne i dagens morgenudsendelse se vejrvært gå ud som et lys

Channel Sevens vejrvært i australien skabte i den grad nerve i en live-sending.

Han skulle reportere fra et stunt-fly, og der var munter stemning i kabinen fra start.

- Jeg har ikke spyttet endnu, sagde Grant Denyer med henvisning til, at han havde det ok, og endnu ikke havde kastet op.

Men han skiftede mening, da piloten begyndte at rulle med flyet.

SE:

Verden på vrangen - 13. dec. 2012 - kl. 08:32 TV: Spøgelse dukkede op bag tv-vært

- Jeg har været fascineret af dette hele mit liv, men nu ønsker jeg ikke at gøre det længere, sagde han med en mere presset attitude.

Da flyet accelerede til 8G, som betyder, at tyngdeaccelerationen er otte gange kraftigere end på Jorden, og dermed vejer kroppen også otte gange så meget, begyndte vejrværtens øjne at rulle.

Og så var der ikke mere kontakt.

Klippede væk
- Han er gået ud, lød det fra Melissa Doyle, der i studiet kunne se sin kollega besvime.

Få sekunder efter klippede de i udsendelsen, da ingen på daværende tidspunkt vidste, hvad der var sket Grant Denyer.

Den kække vært var dog hurtigt ved bevisthed, hvor han på twitter kunne meddele, at han med et glimt i øjet havde det godt.<br /><br /><p>Og ja. Han får stadig løn, selvom han faldt i søvn på sit arbejde.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet"><p>So weird that I often get my job wrong (predicting weather) fall asleep on the job (today) ... &amp; still get paid!! That's just wrong town</p>— Grant Denyer (@grantdenyer) <a href="https://twitter.com/grantdenyer/status/303681332280709120">February 19, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p><b>Brækkede sig på dansk tv</b><br /> Det er ikke kun australske værter, der kan blive dårlige i luften.</p><p>Esben Bjerre og Peter Falktoft, der til daglig laver Monte Carlo på P3, har netop været en tur i Rusland, hvor de teede sig som præsident Vladimir Putin.</p><p>Her skulle de to unge mænd prøve at flyve i et stunt-fly.</p><p>En oplevelse, de ikke begge var begejstrede over. Blandt andet måtte den ellers attitude-stærke Peter Falktoft spytte i flyet.</p><p>Se indslaget <a target="_blank" href="http://www.dr.dk/tv/se/monte-carlo-elsker-putin/monte-carlo-elsker-putin-3#!/19:50">her</a>.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere