Årets største bryster på Paradise

To gange 440 ml silikone flytter i aften ind på 'Paradise Hotel' sammen med deres ejerkvinde, den smukke Rikke på 26 år

Rikke elsker - ligesom drengene på Paradise - sine silikonebryster, så hun har på ingen måde fortrudt, at hun har fået dem lavet store. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Rikke elsker - ligesom drengene på Paradise - sine silikonebryster, så hun har på ingen måde fortrudt, at hun har fået dem lavet store. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

Til drengenes store glæde får 'Paradise Hotel' i aften en ny beboer, når den 26-årige universitetsstuderende Rikke med pakistanske aner rykker ind.

Læs også:

Se også: Paradise Bordel: Få det store knalde-overblik

I første omgang er det dog ikke Rikkes smukke ansigt, drengene lægger mærke til og snakker om. Det er hendes store silikonebryster.

- Jeg ved jo godt, de er store, så jeg ved jo godt, at folk snakker om dem. Jeg er måske ikke lige vant til, at folk siger det til mit ansigt, men jeg ved godt, at jeg er kendt som hende med de store bryster, siger Rikke.

Læs også:

Se også: Derfor dækkes dillerne af tutti-frutti

Hun har fået sine bryster lavet af to omgange for 3-4 år siden, så nu er der i alt 440 ml. i hvert bryst, og hun køber sine bh'er i en I-skål.

- Jeg fik dem lavet, fordi jeg absolut ingenting havde. Og så har jeg bare altid gerne villet have silikonebryster. Jeg synes, det er frækt og sensuelt.

Læs også:

Se også: Godt de i det mindste er pæne!

Og måske kommer der en tredje gang.

- Det er blevet lidt sådan, at mere vil have mere. Men jeg tænker også på, at jeg måske bør stoppe, hvis jeg vil have et arbejde i fremtiden, siger den nye Paradiso, som studerer uddannelsesvidenskab.

- Jeg vil måske gerne forske indenfor mit område på et senere tidspunkt. Og så kommer jeg måske til at undervise også. Jeg ved jo godt, at der ikke er nogen, der vil lytte til, hvad jeg siger, hvis jeg står med kæmpe bryster og underviser på universitetet, griner hun.

Læs også:

Se også: Miss Porno - undskyld Miss Paradise

1 af 2 Rikke har sine egne badebolde med, hvis hun skal i poolen på 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
2 af 2 Rikke elsker - ligesom drengene på Paradise - sine silikonebryster, så hun har på ingen måde fortrudt, at hun har fået dem lavet store. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere