Sprang ud som bøsse i stedet for at begå selvmord

66-årige Poul Jensen fra Møn sprang ud som bøsse og giftede sig med den 20 år yngre Mai fra Thailand

Poul og Mai er gift og har boet sammen i seks år.(Foto: DFI)
Poul og Mai er gift og har boet sammen i seks år.(Foto: DFI)

Da fiskeren Poul Jensen fra Møn for en række år siden mistede sin 17-årige datter ved en tragisk bilulykke, gjorde han op med sin tilværelse.

- Enten skulle jeg gøre en ende på mit liv, eller også skulle jeg springe ud som bøsse, siger den 66-årige Poul Jensen i Iben Haahr Andersens dokumentarfilm 'My Love - Historien om Poul og Mai'. DR har valgt at give filmen navnet 'Da Poul sprang ud'.

Og Poul vælger det sidste. Han springer ud som bøsse, forelsker sig i den tyve år ynge Mai fra Bangkok og bliver gift med ham.

Poul og Mai lever et stille og roligt liv i naturen på Møn, hvor de også driver lidt fiskeri.(Foto: DFI)
Poul og Mai lever et stille og roligt liv i naturen på Møn, hvor de også driver lidt fiskeri.(Foto: DFI)

Men tidligere elskede både Poul og Mai hver især deres tidligere koner. De gjorde det måske mest af pligt, eller fordi det var det rigtige og ansvarlige at gøre.

Men i deres voksne liv oplever de, at de må tage nogle alvorlige valg omkring, hvem de er, og hvad de skal I deres liv. Det er beslutninger, der får store konsekvenser, men også ændrer deres liv til det bedre.

Filmen skildrer en kærlighedshistorie, der hylder troen på, at vi kan finde stor lykke i vores liv, hvis vi tør, og hvis vi tror på, at den findes trods de store tragedier, som livet også byder på.

Filmen spejler samtidig vores vestlige samtids romantiske og kompromisløse krav til den store kærlighed, i mere traditionelle værdier som ansvarlighed, omsorg og næstekærlighed.

To forskellige retter mad hver aften
I dokumentarfilmen fortæller Poul, at det lille lokalsamfund i Hårbølle på Møn stort set har accepteret hans nye liv som homoseksuel med Mai, der med sin ekskone i Thailand har en voksen datter og en lille søn på 10 år. Mai har fået forældreretten over sin 10-årige søn, der nu er flyttet til Danmark.

Den lille familie lever en stille og rolig tilværelse, der dog på et punkt skiller sig ud. Mai laver nemlig hver aften to måltider mad. Dansk mad til sin ægtemand Poul og Thai-mad til sig selv og sin søn.

Se de gribende dokumentarfilm 'Da Poul sprang ud' kl. 20.30 på DR1 på torsdag.

1 af 4 Mai har fået forældreretten over sin 10-årige søn, der nu er flyttet til Danmark, hvor han bor hos Poul og Mai på Møn.(Foto: DFI)
2 af 4 Romantik i luften mellem Poul og Mai.(Foto: DFI)
3 af 4 Filminstruktøren Iben Haahr Andersen fulgte Poul og Mai gennem seks år, og det er der kommet en gribende dokumentarfilm ud af 'Da Poul sprang ud', der kan ses kl. 20.30 på DR1 på torsdag. (Foto: DFI)
4 af 4 Poul og Mai er gift og har boet sammen i seks år.(Foto: DFI)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere