Fauli: Det holder mig ung at være far til fem

Søren Faulies femte barn kommer til verden samme dag, som hans program om aldring løber over skærmen

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Søren Fauli er i aften aktuel i tv-programmet ’Fauli, fed og færdig? – Alderen gnaver’. Søren Fauli er kommet i den alder, hvor aldrings-tegnene begynder at pible frem.

- Jeg står over for en tid, hvor flere og flere skavanker dukker op. I og med at jeg i dag bliver far til mit femte barn, så bliver jeg nødt til at forholde mig rask og rørig. Jeg har jo hjemmeboende børn, til jeg bliver 68. Det ville være rimelig ærgerligt, hvis jeg pludselig fik en hjerneblødning, fortæller Søren Fauli til Ekstra Bladet.

Derfor har han indvilliget i at blive undersøgt, testet og informeret i programmet, der sætter fokus på aldringens symptomer. Søren Fauli er nemlig bange for, at han bliver gammel før tid.

- Jeg tror, der er vigtigt for alle mennesker at leve. Men det er klart en drivende faktor, at jeg har små børn, siger Søren Fauli.

Ung af sind
Årsagen til, at der så sent er kommet et par hovedet mere til i børneflokken, skyldes hans kone. Søren Fauli er gift med den 16 år yngre Annika Fauli.

- Vi har talt meget om aldersforskellen, men med årene er vi jo næsten vokset sammen. Man bliver en sum af hinanden, så det fylder ikke så meget, at jeg er ældre end hende. Jeg er ung af sind siger Søren Fauli.

I hvert fald ikke for ham.

- Jeg tror mere, det er hende, der gør sig overvejer om det at jeg bliver ved med at være frisk og ung, fordi jeg ligesom skal fungere – også sammen med børnene.

Netop det at blive far i en sen alder, kan – ifølge Søren Fauli – være en fordel.

Se også: Fauli udstiller sine skavanker i nyt tv-program

- Jeg kan godt lide at lege med børnene. På nogle måder synes jeg, jeg er bedre som far nu, end da jeg var ung. Jeg har jo mere erfaring nu.

- Hvad med fysikken - kan du følge med der?

- Ja, det kan jeg godt, Men det er jo benhårdt. Når man har små børn, er man jo et serviceorgan, der bare skal fungere. Man løber rundt hele tiden, men det holder jo en i gang. Og jeg har ikke noget imod det, for jeg elsker jo at være sammen med mine børn.

Programmet sendes første gang i aften på DR2 klokken 19.30.

0 kommentarer
Vis kommentarer