Wasteland er enhver piges drøm

Før DR i morgen blænder op for det første liveshow, tror bookmakerne på drengegruppen Wasteland som en mulig vinder af 'X Factor' 2013. Og også deltagerne selv skæver til den hårde konkurrence fra boybandet

For første gang spår bookmakerne en gruppe vinderchancer, men Amanda giver boybandet Wasteland, der fra venstre består af Marius, Anders, Anton og Frederik, kamp til stregen. (Foto: Mogens Flindt)
For første gang spår bookmakerne en gruppe vinderchancer, men Amanda giver boybandet Wasteland, der fra venstre består af Marius, Anders, Anton og Frederik, kamp til stregen. (Foto: Mogens Flindt)

Bookmakere plejer at spotte 'X Factor'-vinderen tidligt. Sidste år var den senere vinder, Ida, bookmakernes favorit fra start til slut.

Men i år er der en overraskelse, for for første gang spår bookmakerne en gruppe vinderchancer.

Læs også:

Se også: Her er årets X Factor-overraskelse

Anne Linnets fire teenagere i boybandet Wasteland spås nemlig gode vinderchancer hos både Unibet, NordicBet og Danske Spil, der tror på, at Wasteland rammer lige ned i målgruppen, som lytter til popfænomenet One Direction.

Har ingen moves
- Vi er stolte af at blive sammenlignet med One Direction, men vi er ikke et typisk boyband, siger 15-årige Anton fra Aarhus.

- Nej, vi har ikke de store moves. Vi er ikke som Asian Sensation, siger 17-årige Frederik fra Ishøj med henvisning til den tidligere, danseglade ' X Factor'-gruppe.

Vinder på pige-stemmer
- Wasteland vinder pigernes hjerter. De har et godt look. De kan synge og spille på guitar. Det er enhver piges drøm, siger Lusanda fra duoen Anna og Lusanda om deres værste konkurrent.

Og også den anden pigegruppe, Lotus, har fidus til drengene som vinder.

- De er søde og pæne, og de synger godt. Det går lige i pigehjerterne, siger Lotus om Wasteland.

Læs også:

Se også: Blachman driller damerne

Men Linnets gruppe er ikke alene om favoritværdigheden.

Drengene får ifølge bookmakerne kamp til stregen fra den 17-årige gymnasieelev Amanda fra Svogerslev ved Roskilde.

Hun spås også gode vinderchancer, allerede inden hun tager hul på nummeret ' Oh Love' af Ane Brun i det første liveprogram i morgen aften.

- Det er specielt at være favorit, og jeg ser det som et skub på vejen, siger Amanda, der særligt glæder sig til slutningen af sangen, hvor hun giver en prøve på, hvorfor hendes mentor, Thomas Blachman, er så begejstret for hende.

- Jeg skal vise, hvad jeg kan teknisk. Jeg skal ramme en falset. Det kan sagtens gå galt, men det gør det ikke.

Og også Amanda bliver der holdt øje med fra de andre deltagere.

- Hun er den dygtigste af os, så hun er favorit, siger 16-årige Zaina, der også er fra Blachmans unge kuld.

Får hjælp af Morten Benjamin
Selv får hun dog hjælp fra en tidligere 'X Factor'-deltager. For det er nemlig Morten Benjamin fra sidste års 'X Factor'-liveshows, der har været med til at vælge nummeret 'Breezeblocks' af Alt-J til hende.

- Han kunne bare straks se mig på scenen med det nummer, så det glæder jeg mig til at spille, siger Zaina.

1 af 5 - Vores værste konkurrent er drengegruppen, siger trioen Lotus, der består af Nanna, Louise og Astrid.- De er søde og pæne, og de synger godt. Det går lige i pigehjerterne, siger Lotus om Wasteland. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 5 - Wasteland vinder pigernes hjerter. De har et godt look. De kan synge og spille på guitar. Det er enhver piges drøm, siger Lusanda fra duoen Anna og Lusanda om deres værste konkurrent. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 5 Anne Linnet sammen med sine tre grupper, Wasteland, Lotus og Anna og Lusanda. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 5 Thomas Blachman sammen med sine tre deltagere, Amanda, Zaina og Karoline. (Foto: Mogens Flindt)
5 af 5 For første gang spår bookmakerne en gruppe vinderchancer, men Amanda giver boybandet Wasteland, der fra venstre består af Marius, Anders, Anton og Frederik, kamp til stregen. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere