Blachman driller damerne

Thomas Blachman forsøger at psyke Anne Linnet og Ida Corr forud for fredagens 'X Factor'-premiere

Der er god stemning mellem Ida Corr, Anne Linnet og Thomas Blachman - endnu. Måske det ser anderledes ud efter fredagens liveshow. (Foto: Mogens Flindt)
Der er god stemning mellem Ida Corr, Anne Linnet og Thomas Blachman - endnu. Måske det ser anderledes ud efter fredagens liveshow. (Foto: Mogens Flindt)

- Jeg hører fra orkesteret, at jeres prøver ikke går særligt godt!

Sådan lød det kækt, da Thomas Blachman onsdag eftermiddag mødte sine to kvindelige dommer-kolleger i forbindelse med et pressemøde på 'X Factor' i DR Byen.

Læs også:

Se også: Blachman: Det er svært ikke at grine ad mig selv

Skal køre lidt på dem
Ida Corr og Anne Linnet er de to nye dommere, og derfor får de masser af røg fra skaldepanden, som er dommer på femte år.

- De har jo ikke prøvet det før, så de er selvfølgelig nervøse. Det kan jeg godt forstå, smiler Blachman'en med overskud.

- Det er jo min opgave at køre lidt på dem. Det er da sjovt at sige, at jeg hører fra orkesteret, at deres prøver ikke går særlig godt. Jeg siger det dog ikke til deres artister - der ville jeg for alvor kunne psyke, men det ville være unfair.

Læs også:

Se også: Blachman, er du fuldstændig skudt i roen?

Griner bare ad ham
Både Anne og Ida tager den rutinerede rottes kække bemærkning med smil.

- Vi har jo ikke set hinanden i lang tid, fordi vi har arbejdet hver for sig med vores kategorier. Så vi skal lige finde hinanden igen. Og det er så Thomas' sjove og lidt bizarre måde at forsøge at finde mig på. Jeg griner bare ad ham, men han kan ikke tirre mig, siger Anne Linnet.

- Han har tidligere fået de andre dommere op i det røde felt, hvad tænker du om det?

- Han kan jo prøve, om han kan få mig derop, smiler sangerinden.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere