Derfor viser TV3 gruppesex

Der bliver gået til den i poolen på 'Paradise Hotel' i tirsdagens afsnit, og tv-seerne får lov til at få det hele med, når tre piger hopper 'fra stang til stang'

TV3 viser gruppesex i poolen på tv men ikke på nettet. (Foto: TV3)
TV3 viser gruppesex i poolen på tv men ikke på nettet. (Foto: TV3)

Det har altid været en hårfin balance, når TV3 har vist sex i 'Paradise Hotel'.

De tidligere sæsoner har deltagerne for størstedelens vedkommende klaret de intime ting på deres værelser. Her er de ting, der ikke har tålt dagens lys, foregået under lagnerne, når seerne har fået lov at kigge med.

Sex spiller en rolle
I år er det foretrukne knalde-sted imidlertidig hotellets pool, hvor vandet som oftest kan dække for de værste ting.

Læs også:

'Vi lister os af sted på tå, når vi skal ind og ....'. Stolle er på vej på 'rov'. (Foto: TV3) TV - 30. jan. 2013 - kl. 14:02 Av, av, av - ømme nødder i Paradise

Derfor bliver der heller ikke lagt låg på fra TV3's side, når de i tirsdagens program viser en historisk femkant mellem to fyre og tre piger.

Læs også:

Se også: Paradise-unge puler i poolen

- Vi vælger at vise scenen, fordi den rent faktisk spiller en stor rolle i den historiefortælling, der er i denne uge, siger programdirektør Morten Mogensen.

- Men det er også vigtigt, at vi er vores ansvar bevidst. Vi viser den sent om aftenen, hvor vi må gå ud fra, at de yngre seere er gået i seng, forklarer Morten Mogensen og slår fast, at scenen derfor kun vises på tv og ikke på TV3's nettjenste Play, hvor man kan se TV3-programmer gratis.

- Vi kan jo ikke være sikre på, hvem der sidder og kigger på Play. Her er 'Paradise Hotel' åben på alle tider af døgnet, så der vælger vi at censurere

Lokker seerne?
- I var ikke i tvivl om, at I ville vise det på tv?

- Vi har selvfølgelig talt om det, og jeg synes også, at det er klippet på en rigtig fin måde. Og som sagt er grunden til, at vi overhovedet viser det, at det har en central rolle i forhold til programmet i denne uge.

- Og så lokker det seere til...

- Det ved jeg ikke, lyder det fra programdirektøren.

Læs også:

Se også: TV3 tror på Paradise trods seerflugt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere