Katja K levede i luksus med 20 år ældre mand

Som 22-årig tog Katja K til Sydafrika, hvor hun mødte en ældre mand, der for alvor lærte hende, hvad luksus er

Som ganske ung pige arbejdede Katja K som barpige på Cafe Royal på SAS-hotellet i København, og det gav hende penge og blod på tanden til et rejse-eventyr til Sydafrika, hvor den unge blonde dengang kun 22-årige Katja K fik arbejde på en fransk restaurant.

Læs også:

Katja K svømmede i penge i 2006, mens hendes undertøjsforretning kørte godt. To år efter gik hun konkurs og mistede alt. (Foto: Niels Peter Riisbro/TV3) TV - 29. jan. 2013 - kl. 13:29 Katja K brugte 60.600 kroner om måneden

Her mødte Katja K hurtigt den 20 ældre englænder Graham, der var udstationeret i Sydafrika i forbindelse med sit arbejde i olie-branchen. Det afslører Katja K i aften i TV3-programmet 'Luksusfælden'.

Jeg fik luksus - han fik skønhed og ungdom
- Jeg indledte hurtigt et forhold med Graham, selv om jeg ikke rigtigt var interesseret i ham. Han var en rigtig buisness-dude. Jeg syntes, at han var super cool. Og med ham fik jeg for alvor smag for luksus-livet, fortæller Katja Kean til Ekstra Bladet, der ærligt indrømmer, at det især var Grahams mange penge hun tændte på.

- Forholdet til Graham gav mig muligheder for luksus-rejser, shoppe-ture og lækker mad og gode vine. Han betalte selvfølgelig for det hele. Hans penge havde en stor betydning i det forhold, og det havde min skønhed og ungdom selvfølgelig også, siger Katja K ærligt om forholdet, der kun varede i halvandet år.

1 af 4 I 'Luksusfælden' på TV3 har Katja K her fat i to ananas. Hun var selv tidligere kendt for sine to velsiddende 'meloner'.(Foto: TV3)
2 af 4 Katja går shop-amok i delikatesseni Illum sammen med Sara fra 'Luksusfælden'.(Foto: TV3)
3 af 4 Katja K lever i dag et mere afslappet liv uden den store luksus.(Foto: TV3)
4 af 4 Katja K lærte allerede som 22-årig at leve et liv i luksus sammen med en dengang 20 år ældre kæreste. Idag ejer hun stort set kun sin egen cykel.(Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer