Geggo: Fetterlein er bare top fisse

Stephanie 'Geggo' Christiansen kalder Frederik Fetterlein for sin nye girlfriend

Selv om Frederik Fetterlein ligner en, der leger Tarzan i junglen i den nye omgang 'Divaer i Junglen' på TV3, synes de andre piger på brunette-holdet ikke, at der er særlig meget Tarzan over Frederik Fetterlein.

Læs også:

Uha. Hvornår var det lige, at Danmark vandt EM i fodbold? (Foto: TV3) TV - 4. feb. 2013 - kl. 09:51 Fetterlein: Danmark vandt EM i fodbold i 1972

- Frederik er lidt en 'girlfriend'. Han er blevet en af pigerne, og han mænger sig og hygger sig hele tiden med os piger, siger Stephanie 'Geggo' Christiansen om Frederik Fetterlein, der i aftenens afsnit bliver skræmt af en stor edderkop. Frederik Fetterlein tør næsten ikke nærme sig det sted, hvor pigerne har fået øje på edderkoppen og tjatter med stor angsts til et blad i nærheden af edderkoppen, før han løber bort.

- Fetterlein er bare top fisse. Men han er så sød, siger 'Geggo' om Frederik Fetterlein, der er den eneste mand på brunetteholdet i 'Divaer i junglen'.

Læs også:

Se også: Kvinde-slåskamp: Gangster-bitch, møgkælling, kulso

I aftenens afsnit kommer brunettholdet og blondineholdet på en yderst svær opgave. De skal nemlig spise lokale delikatesser fra Equador på tid. Og det drejer sig om lækre ting som fåreblod, fåretarm, komave og tyrenosser - værsgo og spis.

Læs også:

TV - 28. jan. 2013 - kl. 16:02 TV3 håner reality-stjerne: Sidney er en tøsedreng

Den homoseksuelle Patrick fra blondineholdet er meget optimistisk før dysten og praler: Jeg er ligeglad med, om jeg skal bolles af 10 aber på en gang. Jeg vil gøre alt for at vinde.

Se i aften på TV3, hvordan Patrick klarer komaven, hvordan Frederik Fetterlein tygger fåretarm, og hvordan Geggo mæsker sig i fåreblod med ordene: Det smager som en blanding af råddenskab og afføring.

Læs også:

Helene Ladegaard, 28 år, kendt fra: 'For lækker til love' har det lidt svært med at placere det sydamerikanske land Ecuador i verden. (Foto: TV3) TV - 28. jan. 2013 - kl. 14:12 Diva i junglen: Ecuador ligger ved Spanien

Læs også:

Se også: Fetterlein og Stephanie er vilde med hinanden

Læs også:

Se også: Sidney Lee: Jeg er sgu ikke blondine

Læs også:

Se også: Stephanie Kessler: Jeg fik lyst til at stikke et par flade

1 af 4 Frederik Fetterlein leger her Tarzan i junglen sammen med brunetteholdet i 'Divaer i junglen.(Foto: TV3)
2 af 4 Frederik Fetterlein skal lige have sat krøllerne ude i junglen. Man skal jo se pæn ud, når man er på tv.(Foto: TV3)
3 af 4 Smukke deltagere på dansk grund promoverer her på Hotel Skt. Petri den nye omgang 'Divaer i junglen' på TV3.(Foto: TV3)
4 af 4 Stephanie 'Geggo' kalder Frederik Fetterlein for sin nye 'girlfriend'.(Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere