Fetterlein: Danmark vandt EM i fodbold i 1972

Frederik Fetterleins viden om historie er lig nul: Berlin-muren faldt, før Titanic ramte et isbjerg og sank

Det kan godt være, at Frederik Fetterlein i sin tid var en middelmådig tennisspiller, men han er overhovedet ikke overbevisende, når det gælder historisk viden. Det beviser den københavnske playboy, når det andet afsnit af 'Divaer i Junglen' i aften bliver vist på TV3.

Frederik Fetterlein leger her 'Tarzan i junglen' på brunetteholdet i 'Divaer i Junglen'. (Foto: TV3)
Frederik Fetterlein leger her 'Tarzan i junglen' på brunetteholdet i 'Divaer i Junglen'. (Foto: TV3)

I aftenens 'Diamant-konkurrence' er der nemlig historie på skemaet, og Fetterlein kommer i duel med den homoseksuelle Patrick, der bliver lidt skræmt, da han finder ud af, at de to duellanters spørgsmål handler om fodbold. Til gengæld ser Frederik Fetterlein ganske selvsikker ud.

Jacob Kjeldbjerg spørger de to deltagere, hvornår Danmark vandt EM i fodbold?

Frederik Fetterlein skriver 1972, mens Patrick skriver det rigtige årstal, nemlig 1992. Et år, der er meget svært at glemme, hvis man bare har den mindste interesse for fodbold.

Du er jo fucking dum
Stephanie 'Geggo', der er datter af Linse Kessler og på brunetteholdet sammen med Fetterlein, ryger da også helt op i det røde felt i sin kritik af Fetterlein.

- Hvordan fuck kan du være så fucking dum at svare forkert på et fodbold-spørgsmål, der er så let. Du bliver sgu til grin hjemme i Danmark. Alle dine venner vil drille dig og sige: Aha. Du tabte til en bøsse, siger 'Geggo' og tilføjer lidt senere til kameraet:

- Han skal tage sig grundigt sammen og hive op i sine løg. Jeg magter ikke, at han dummer sig mere nu.

Jeg fik et blackout
Frederik Fetterlein forsøger desperat at forsvare sig:

- Jeg vidste godt, at det var i 1992. Jeg fik bare et fuldstændigt blackout, siger Fetterlein.

Men det er altså ikke det eneste blackout Fetterlein får i aften. I den historiske hold-konkurrence, får han nemlig også sine med-deltagere fra brunetteholdet til at tro på, at Berlin-muren faldt før Titanic i 1912 blev ramt af et isbjerg og sank. Men det var altså først i 1989, at Berlin-muren faldt.

Følg med i 'Divaer i Junglen' i aften på TV3, hvor mange af de andre deltagere også viser, at de er fuldstændigt spejlblanke, når det gælder historie.

1 af 6 Frederik Fetterlein forklarer selv, at han fik et blackout, da han svarede, at Danmark vandt EM i fodbold helt tilbage i 1972. (Foto: Anthon Unger)
2 af 6 Stephanie 'Geggo' er meget skuffet over, hvor fucking dum Fetterlein er, som hun selv udtrykket det. (Foto: TV3)
3 af 6 Fetterlein og 'Geggo. (Foto: TV3)
4 af 6 - Jeg er sgu næsten sikker på, at Berlin-muren den faldt før, at Titanic sejlede ind i et isbjerg og sank. (Foto: Anthon Unger)
5 af 6 De fleste af deltagerne i 'Divaer i Junglen' er spejlblanke, når det gælder historie. (Foto: Anthon Unger)
6 af 6 Uha. Hvornår var det lige, at Danmark vandt EM i fodbold? (Foto: TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere