Blachmans fravalgte rebel: Ville ikke undskylde mig videre

Der blev ikke plads til 16-årige Sarah blandt Blachmans tre unge finalister. Hun afviser dog, at hans fravalg skyldtes hende lille oprør

Sarah må nøjes med at se 'X Factor' på tv fremover. Blachman fandt ikke plads til hende på sit tremandshold til liveshowene. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
Sarah må nøjes med at se 'X Factor' på tv fremover. Blachman fandt ikke plads til hende på sit tremandshold til liveshowene. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)

Læs også:

Se også: Annes 'affald': Her er Linnets tre finalegrupper

Det var en mærket Thomas Blachman, der fredag aften måtte vælge to af sine fem talentfulde sangere fra i 'X Factor'-opløbet.

Især det endelige valg mellem Karoline og Sarah tog hårdt på den skaldede dommer, som var helt ude på gyngende grund, da han undervejs i sin tvivl konstaterede:

- Skal jeg indrømme, at også jeg har mine begrænsninger? En tanke jeg aldrig har tænkt tidligere.

Sværeste beslutning
Den 49-årige musiker tog dog, hvad han selv kaldte 'den værste beslutning i denne sæson' og sendte 16-årige Sarah ud og den et år yngre Karoline videre.

En hård beslutning som den normalt så hårde mand lige måtte sunde sig på efterfølgende.

Dermed blev Sarah, som i fredagens program stædigt holdt fast i, at hun havde leveret en pragtpræstation foran Blachman, hvilket han langt fra var enig i, siet fra i sidste sekund.

Læs også:

Se også: Unge Sarah sætter sig op mod Blachman

Enig i Blachmans valg
16-årige Sarah tror dog ikke selv, at Blachmans valg havde noget at gøre med, at hun sagde sin mening overfor dommeren.

- Det er ikke sådan, at jeg tænker, at det kunne have gået anderledes, hvis jeg igennem hele forløbet havde været lidt mere sky og sagt undskyld nogle flere gange. Sådan er jeg jo heller ikke som person, siger hun.

Læs også:

Se også: Benhård Blachman skræmmer de unge

Sarah mener i stedet, at hun og en anden af de unge finalister Amanda mindede for meget om hinanden både i type og stemmemæssigt, og at der kun var plads til en af dem på team Blachman.

- Thomas synes jo bare, at Amanda var dygtigere. Jeg mener jo faktisk også, at det er det helt rette valg, han træffer. Det sagde jeg også lige efter, han havde fortalt mig, at jeg ikke skulle videre, men det så man ikke på tv. Jeg synes, Amanda er meget dygtig.

- Er Amanda så din favorit?

- Det vil jeg helst ikke udtale mig om, smiler Sarah.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere