Paradise-unge puler i poolen

Vi vil have det sjovt nu - fuck fremtiden

Herfra går det løs med bunkepul i poolen. Foto: TV3
Herfra går det løs med bunkepul i poolen. Foto: TV3

Der bliver knald på liggehønen i den kommende uges 'Paradise Hotel'. De unge får i den grad kløe i kønsorganerne, og det ender med en ordentlig gang bunkepul i poolen.

Ifølge TV3 er det første gang, at der bydes på en femkant, hvor de unge piger så at sige 'hopper fra stang til stang'.

Læs også:

Se også: Røvrendt af partner - nu deler de (næsten) seng igen

Deltagerne i pool-puleriet er Kasper, Anna, Malene, Stolle, og Camilla, og selv om de måske ikke er vildt stolte af at have gruppesex for åben skærm, så er det dog heller ikke noget, de mener kan skade dem i fremtiden.

- Lige nu og her er det bare sjov og ballade. Men femkanten var slet ikke planlagt. Det begyndte helt uskyldigt med lidt isterningekamp ved baren. Det gik over i nøgenbadning, og så gik Kasper i sving. Herefter kom Anna over til mig, og så kørte det, fortæller Stolle.

Læs også:

Se også: Reality-stjerner knalder på kryds og tværs

Hans forældre er blevet advaret om den frivole sex, og hans mors eneste kommentar var: 'Der tænkte du dig vist ikke om'.

- Nå, hvad. Min mor ved, hvordan jeg er. Jeg elsker gang i den. Alligevel er jeg da lidt nervøs, hvordan det vil blive modtaget offentligt. Ellers er jeg meget afslappet med det. Vi var sgu' ikke en gang særligt liderlige. Men når pikken er inde, er den inde. Sket er sket. Det gælder om at leve, mens man er ung. Hvad det kan skabe af problemer i fremtiden - f.eks i forbindelse med et job, har jeg sgu' ikke rigtigt tænkt over. Fuck det, griner Stolle.

Læs også:

Se også: Paradise-Martin: - Jeg er klar til fængsel

Heller ikke Anna har tænkt på, at man også om fem eller ti år kan finde disse optagelser frem, når hun gerne vil have et godt job.

- Det med fremtiden har jeg ikke rigtig tænkt over. Men jeg er altså kun med i to minutter, så kommer jeg til mig selv og svømmer ind. Det ser man desværre ikke på tv. Derfor må vi jo bare tage det, som det kommer. Jeg fortryder i hvert fald ikke noget, siger hun.

Anna understreger, at hun ikke plejer at dyrke sex på den måde, at hun faktisk personlig synes, at den slags er klamt, men nu hvor det bliver udsendt på tv, har hun besluttet sig til at være ligeglad med, hvad folk mener om det.

1 af 7 Nogen skaber bølgegang, mens andre hjælper til. Foto: TV3
2 af 7 Ifølge Stolle, er det Kasper, der begynder. Foto:TV3
3 af 7 Begge drengene ville 'prøve' de tre piger, fortæller Stolle. Foto: TV3
4 af 7 -Man har haft samleje med alle tre, når pikken har været inde, forklarer Stolle. Foto: TV3
5 af 7 Deltagerne bedyrer, at femkanten kun var for sjov. Foto: TV3
6 af 7 Ingen af os var særligt lidferlige. Det var bare fest, griner Stolle. Foto: TV3
7 af 7 Herfra går det løs med bunkepul i poolen. Foto: TV3
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere