Unge Sarah sætter sig op mod Blachman

Normalt retter man ind, når Blachman befaler. Sådan er det bare ikke med 16-årige Sarah

Allerede i sidste uge havde Thomas Blachman og Sarah deres uenigheder. De fortsætter i denne uge. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
Allerede i sidste uge havde Thomas Blachman og Sarah deres uenigheder. De fortsætter i denne uge. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)

Der er ingen over og ingen ved siden af Thomas Blachman, når det gælder 'X Factor' - i hvert fald ikke, hvis man spørger den 49-årige musiker selv.

Den rutinerede dommer er så skråsikker i sin sag, at han i aftenens program ligefrem proklamerer, at han skal vinde showet i år, for ellers 'ryger flagene på halv over hele landet'.

Uenighed om sangvalg
Blachman har i denne sæson de unge deltagere, hvor alderen på de fem tilbageværende deltagere er 15 til 19. Men selvom man er ung, kan man godt stå ved sine egne valg.

Læs også:

Se også: 15-årige Sara: Blachmans spørgeskema slog mig ud

16-årige Sarah fra Regstrup er en af Blachmans fem tilbageværende deltagere. Hun er selv meget tilfreds med sin præstation i aftenens program, hvor Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachman skal finde deres tre finalister og dermed hver især skære to fra.

Sarah jubler og hopper lettet rundt, da hun har sunget en sidste gang for dommeren.

- Jeg var meget tilfreds og glad for min egen indsats.

Helt samme fornemmelse har Blachman ikke. Han mener nemlig, at hun har valgt den forkerte sang, hvilket han efterfølgende fortæller hende.

Læs også:

Se også: Benhård Blachman skræmmer de unge

Den unge pige er ikke enig, og det får den erfarne dommer at vide kort og kontant.

- Det, jeg lige har sunget, var præcis det, jeg ville. Jeg er helt vildt tilfreds med det, jeg gik ind og gjorde, og så må du bare... Jeg gider ikke køre mere i det, kan vi ikke bare lade det ligge, siger hun til ham i programmet.

Ligeværdige med gensidig respekt
- Det var på ingen måde min intention at skulle være den, der gik imod Thomas. Men jeg er ikke bange for at sige fra, og her var vi bare ikke enige.

- Jeg ser ham som en ligeværdig person. Han siger det, han mener, og jeg siger det, jeg mener. Han er ikke sat op på en piedestal, forklarer Sarah om episoden fra aftenens show.

Læs også:

Se også: DR: Blachman er ekstrem kærlig

Hun siger, at hun har den dybeste respekt for Blachman, og at det hele handler om gensidig respekt.

- Det er virkelig bare ligesom, hvis jeg havde en konstruktiv samtale med min lærer, som mente, at min stil skulle have været mere politisk orienteret, og jeg mente, at den var vinklet rigtig, forklarer den 16-årig skoleelev.

Om Thomas Blachman vælger at lade Sarah gå videre til liveshowene, kan ses i aften på DR1 klokken 20.

0 kommentarer
Vis kommentarer