Annes 'affald': Her er Linnets tre finalegrupper

Anne Linnet valgte tre grupper, som hun selv har sat sammen som sine finalister til 'X Factor's liveshows

Anne Linnet med sine tre 'affalds'-grupper: Wasteland (de fire gutter til venstre mod Anne Linnet), Lotus (de tre piger bagerst længst til højre) samt Anna & Lusanda (forrest).  (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
Anne Linnet med sine tre 'affalds'-grupper: Wasteland (de fire gutter til venstre mod Anne Linnet), Lotus (de tre piger bagerst længst til højre) samt Anna & Lusanda (forrest). (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Det er ikke altid noget skidt at blive sorteret fra og kasseret. Det kan ni unge mennesker skrive under på.

Læs også:

Se også: Anne Linnet: Det gør så ondt at vælge folk fra

De blev nemlig alle sammen smidt ud undervejs i 'X Factor'-forløbet. Men efterfølgende blev de samlet op af skraldemand Linnet, som satte dem sammen på kryds og tværs og dannede tre grupper.

Bedst potentiale i egne grupper
Og det blev netop de tre grupper, som den 59-årige sangerinde valgte at lade gå videre til liveshowene, som begynder næste fredag.

- Vi stod med det problem lige fra start, at der var ikke særlig mange grupper med den rette samhørighed, der havde meldt sig. Så jeg valgte at sammensætte nogle, og de sammensætninger viste sig så bare at være rigtig gode, da vi kom på bootcamp.

Læs også:

Se også: X Factor-'fjolserne': Vi havde øvet en time!

- Det kan virke meget selvsikkert kun at tage de grupper, du selv har sat sammen. Stoler du bare mest på egne evner i den situation?

- Jeg synes jo, jeg var åben over for de andre grupper. Men det her er det potentiale, jeg bedst kan udnytte, forklarer den rutinerede sangerinde.

Alt for megetgodt smides ud
Anne Linnets tre grupper består alle af unge sangere, som egentlig burde have været placeret i Blachmans unge kategori, men så langt kom de aldrig.

Læs også:

Se også: Benhård Blachman skræmmer de unge

- I dagens Danmark er der utrolig meget såkaldt affald af unge mennesker med en masse talent, som bliver siet fra af den ene eller den anden grund. Men hvis man så kan finde ud af at sammensætte dem på en anden måde, så kan man få nogle utrolig gode ting ud af det, siger sangerinden.

Det er netop også med det i baghovedet, at hun har kaldt sin drengegruppe for Wasteland.

Glad for de andre dommeres fravalg
Hendes pigetrio hedder Lotus, og det navn er heller ikke bare taget ud af det blå.

- Jeg ville gerne finde et feminint navn til dem, som alle kan relatere til, og som signalerer noget rart. Der tænkte jeg på Lotus-blomsten med dens forskellige kronblade. Lotus-gruppen er tre meget forskellige piger med meget forskellig klang, og jeg har tænkt mig at udnytte deres forskellighed.

Den sidste gruppe, som består af pigerne Anna og Lusanda, hedder blot Anna & Lucanda, og det er der en ganske særlig grund til.

- De er meget sig selv. Og de skal være sig selv. De skal være Anna & Lusanda!

- Det var de to, der til de første auditions rørte mig allermest, så jeg er et eller andet sted super glad for, at de røg fra. Det var ikke med min gode vilje, at de røg fra undervejs. Det var de andre dommeres valg. Men nu er jeg bare glad for det, for så kunne jeg jo samle dem op.

Selvsikker sangerinde
Med de tre finalister i den altid så udskældte kategori grupperne, venter der Anne Linnet noget af en opgave, når 'X Factor' går live på fredag.

- Hvordan vil du lave om på det dårlige image, som grupperne har i dansk 'X Factor'?

- Det kommer helt af sig selv! Det tror jeg godt, alle vil kunne høre, lyder det selvsikkert fra dommeren.

1 af 3 Ida Corr med sine finalister: Jonas (til venstre), Stephanie (nummer to fra højre) samt Chresten (til højre). (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
2 af 3 Thomas Blachman med sine tre unge finalister: Karoline (nummer to fra venstre), Amanda (nummer tre fra venstre) samt Zaina (til højre). (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
3 af 3 Anne Linnet med sine tre 'affalds'-grupper: Wasteland (de fire gutter til venstre mod Anne Linnet), Lotus (de tre piger bagerst længst til højre) samt Anna & Lusanda (forrest). (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere