Anne Linnet ikke tilfreds med grupperne

Så er rollerne fordelt i 'X Factor'. Det blev Anne Linnet, der trak Sorteper og fik den svære gruppe-kategori

Det er ingen hemmelighed, at der i år har været udfordringer omkring gruppekategorien, da niveauet generelt ikke er så højt som i de to øvrige kategorier. Anne Linnet vil derfor selv danne to grupper til bootcampen. (Foto: Linda Johansen)
Det er ingen hemmelighed, at der i år har været udfordringer omkring gruppekategorien, da niveauet generelt ikke er så højt som i de to øvrige kategorier. Anne Linnet vil derfor selv danne to grupper til bootcampen. (Foto: Linda Johansen)

- Jeg er super glad for, at jeg har fået jer, sagde Anne Linnet, da hun i aftenens udvidede 'X Factor'-program åbnede døren i DGI-Byen i København og så, at det var grupperne, der gemte sig bag døren.

Men måske var det en sandhed med modifikationer. I hvert fald er sangerinden bevidst om, at hun står over for en stor udfordring.

De andre er på badeferie
- Ida Corr og Thomas Blachman er sendt på badeferie, mens Anne er sendt på arbejde, hviskede hun bagefter til kameraet.

Thomas Blachman derimod havde al mulig grund til at være tilfreds. Han fik de unge, som er den mest talentfulde gruppe af de tre kategorier.

- Det kommer sindssygt bag på mig. Det er klart, at I ikke er lige begejstrede alle sammen, sagde han, da han så de unge - og for nogles vedkommende - skuffede ansigter bag sin dør.

- Det er vildt at have fået Blachman. Han er god, men jeg er bange for, at jeg ikke kan leve op til hans krav, sagde Lusanda da også.

Har kritiseret de andre dommere
Og også Blachman selv skal leve op til sine krav. De senere år har han kritiseret sine meddommere Pernille Rosendahl og Lina Rafn for ikke at forvalte de unges talent godt nok i live showet.

- Jeg har hidset mig op over mine meddommere, fordi jeg mener, de har gjort noget forkert. Nu skal jeg vise, hvordan man gør det, sagde den skaldede dommer, som er overbevist om, at han står med vinderen.

Læs også:

Se også: En af disse fem vinder 'X Factor'

Læs også:

Se også: Blachman: Mikkel vinder X Factor

Ida Corr fik kategorien 24+. Aldersgrænsen er sænket i år for at fordele flere af talenterne ud på den ældre kategori.

- Vi er totalt underdogs, men vi ved, erfaring slår alt, var Ida Corrs peptalk til sin kategori.

Ikke tilfreds med grupperne
Herefter fik alle tre dommere to timer med deres deltagere, inden de igen skulle sortere to fra, så de stod med den endelige trup til bootcampen.

Og her smed Anne Linnet så endelig sin bombe. Hun ville selv danne to grupper. Og i teaseren for næste fredags program, kan man se, at Anna og Lusanda fra de unges kategori danner en duo, mens Anne Linnet også havde dannet et boyband bestående af Anton, Anders, Marius og Frederik.

Det bliver dermed spændende at se, om de to nydannede grupper kan slå de oprindelige af pinden, og om de har nogen chance mod Ida Corr og Thomas Blachmans deltagere.

1 af 3 Traditionen tro stod deltagerne bag dørene og ventede forventningsfuldt på hvilken dommer, der ville træde ind i rummet til dem. Grupperne var lykkelige for Linnet. (Foto: DR)
2 af 3 Der er større smil hos Thomas Blachman og Ida Corr, der har fået henholdsvis de unge og kategorien +24 år. (Foto: Jan Unger)
3 af 3 Det er ingen hemmelighed, at der i år har været udfordringer omkring gruppekategorien, da niveauet generelt ikke er så højt som i de to øvrige kategorier. Anne Linnet vil derfor selv danne to grupper til bootcampen. (Foto: Linda Johansen)
0 kommentarer
Vis kommentarer