Paradise-deltagere drømmer om lovens lange arm

Der står både politibetjent og makeup-artist på listen over drømme, når Paradise-deltagerne vender hjem

Der er åbenbart populært at blive politibetjent hos dette års deltagere i Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)
Der er åbenbart populært at blive politibetjent hos dette års deltagere i Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)

Selvom man er med i Paradise Hotel, så betyder det ikke, at vejen er banet for en karriere i tv-branchen.

For selvom flere tidligere deltagere som Amalie og Peter har formået at gøre sig til tv-stjerner efterfølgende, så er det ikke fremtidsplanerne for det hold af deltagere, der lige nu er aktuelle i Paradise Hotel.

Læs også:

Se også: Fuld forældrestøtte til sex og sprut i Paradise

- Jeg vil gerne i gang med at læse, når jeg kommer hjem. Min store drøm er at blive politibetjent, men jeg er meget ung endnu, siger 21-årige Malene fra Aabenraa.

Selvom Paradise skal være en oplevelse for livet, er det således ikke alle, der ønsker at gøre som Amalie og fortsætte i reality-genren, når de får dansk jord under fødderne igen.

- Jeg vil da ikke afvise alt på forhånd, men jeg gider ikke være sådan én, folk bliver trætte af at se på, fortæller Kasper på 20.

Faktisk drømmer hele tre af deltagerne om at blive politibetjente, når de en dag skal vælge uddannelse.

- Paradise er jo kun i kort tid, men politimand er noget, jeg gerne vil være resten af livet, siger Alexander, der ikke mener, at ønsket om at deltage i Paradise Hotel og fremtidsdrømmene har noget med hinanden at gøre.

Læs også:

Se også: Politiet sagde god for Paradise Hotel

Ikke alle har en plan for fremtiden endnu, men Kasper er udmærket klar over, at titlen som paradiso kan være med til både at åbne og lukke døre for ham i fremtiden.

- Jeg er sikker på, at jeg mister nogle arbejdsmuligheder, når jeg hopper rundt og er fuld og nøgen, men jeg får også vist nogle glade og smilende sider af mig selv. Jeg synes ikke, at jeg kun skaber negativ opmærksomhed, siger han.

Frisøren Camilla håber ligefrem på, at Paradise Hotel kan hjælpe hende frem som makeup-artist, når hun flytter til København efter opholdet på hotellet.

- Det ville være noget andet, hvis jeg skulle lave noget seriøst som at være direktør i et firma, men når jeg søger arbejde indenfor makeup-branchen og som frisør, tror jeg næsten, det er en fordel, fortæller den smukke blondine.

0 kommentarer
Vis kommentarer