Forbrydelsen deler læserne

Fed eller bund-rådden afslutning på 'Forbrydelsen' - hvad mener du

'Forbrydelsen' deler læserne. (Foto: Tine Harden/DR)
'Forbrydelsen' deler læserne. (Foto: Tine Harden/DR)

Ekstra Bladets anmelder, Henrik Queitsch, er ikke i tvivl - DR's 'Forbrydelsen' har været tidsspilde.

Læs også:

Se også: 'Forbrydelsen' endeligt overstået

'En god lakmusprøve på en krimis kvalitet, er at man også har lyst til at se den igen, selv om man ved, hvordan det ender. Det er ikke tilfældet med ’Forbrydelsen III’ Ikke engang om man så skulle blive ramt af en langvarig influenza. Det bedste man kan sige, er faktisk, at det er overstået. Og så blot håbe på, at Sarah Lunds flyver ikke har kurs mod en fjerde sæson', skriver Henrik Queitsch.

Læs også:

Se også: DR dummede sig ikke i 'Forbrydelsen III'

Om afslutningen hvor Sarah Lund afslører og skuddræber Robert Zeutens personlige assistent, Niels Reinhardt, der var seriens ækle voldtægtsforbryder og pigemorder, skriver Queitsch.

'DR har åbenbart måttet ty til den absolutte nødløsning, at lade to af de bærende personer – Lund og Kristian Kamper – træde fuldstændig ud af karakter og pludselig opføre sig som hævnende engel og kynisk magtmenneske, for at få brikkerne til at hænge blot nogenlunde sammen. Eller i det mindste få en ende på fortrædelighederne. Det er simpelthen for tyndt og for nemt.'

ekstrabladet.dks læsere er delte i holdningerne til tredje omgang af 'Forbrydelsen'.

- En udmærket serie blev da godt nok ødelagt af en skodslutning. Tak for lort. Håber I finder nogle bedre forfattere næste gang, skriver 'Mazdakongen'.

- Det er klart, at så mange fra Nationen hader serien. Det er jo fordi, den kræver væsentligt højere IQ at forstå, end hvad det gennemsnitlige Nation-medlem besidder... Og når så mange Nationen-medlemmer har spildt 10 søndage på at glo noget de ikke fatter, så bliver de frustrerede og så er det hele bare noget lort..., skriver K H.

Læs også:

Se også: Morderen i 'Forbrydelsen III': Jeg vidste ikke, at det var mig

Om afslutningen skriver Jan B. C.:

- Synes serien var ok, og ingen eller meget få havde vel regnet med, at Lund endte som morder og flygtning. Plottet var godt skruet sammen, når det gjaldt selve sagen, men jeg er ikke duperet over den politiske vinkel. Hvis personerne i serien skulle ligne vores 'rigtige politikere', så ville det ikke se godt ud for Danmark.

Læs også:

Se også: Kære læsere: I tog fejl!

Jeanette A. håber på en fjerde omgang af 'Forbrydelsen':

- Hvis forbrydelsen virkelig ender her, så er jeg ret så skuffet over slutningen, selvom det også er en god slutning, at Lund bliver morder med alle de år på bagen hun har indenfor kriminalitet.

- Men hvis der kommer en 4'er, så synes jeg, at slutningen på denne her er den fedeste, idet hun nu selv vil blive jaget.

- Lige nu er jeg dog mest skuffet over slutningen, til trods for, at jeg havde Reinhardt som mistænkt fra dag 1. Man sidder stadig med en del spørgsmål, som ikke synes at være blevet besvaret, så jeg håber virkelig, at de påtænker at lave en 4'er, skriver Jeanette A.

Læs også:

Se også: 'Forbrydelsen III' fik to mordere

Hvad mener du? Var 'Forbrydelsen' fed eller elendig og håber du på en 4'er? Skriv din kommentar nedenfor.

.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen