TV: 'Voice'-vinderen: Jeg er vildt, vildt glad

24-årige Emilie Päevatalu overhalede favoritten, Andreas Odbjerg, indenom i et 'nedringet outfit', som måske har givet ekstra mange mandlige stemmer

Emilie kan slet ikke fatte, at hun har vundet, men det fiorsøger L.O.C. så at overbevise hende om, at hun har. (Foto: Mogens Flindt)
Emilie kan slet ikke fatte, at hun har vundet, men det fiorsøger L.O.C. så at overbevise hende om, at hun har. (Foto: Mogens Flindt)

Hun var bagud på point fra starten, men 24-årige Emilie Päevatalu overhalende forhånds-favoritten Andreas Odbjerg indenom og blev en - ikke mindst for hende selv - overraskende vinder af 'Voice - Danmarks Største Stemme' i aftes.

Hendes coach, L.O.C. med det borgerlige navn Liam O'Connor, kunne dermed føje endnu en triumf til sin dommer-deltagelse i talent-konkurrencen på TV2. Den mega-populære rapper stod også for sidste års vinder, Kim Wagner.

Læs også:

Se også: Voice-Andreas kylet ud af X Factor

Men sejren er naturligvis først og fremmest Emilies. Med en frisk attitude, et godt musikvalg og en glad, perlende sangstemme vandt hun sympati foran tv-skærmene, mens konkurrenten i den endelige finale, Andreas, der blev coachet af Xander Linnet, ikke havde samme gennemslagskraft, da det virkelig gjaldt.

Nummer tre blev Christian Krogh, mens Dianna Lindharth måtte nøjes med flerdepladsen.

Totalt overrasket
- Jeg er totalt overrasket over at have vundet, men også vildt, vildt, vildt glad, jublede Emilie umidelbart efter, at sejren var blevet annonceret, til ekstra.bladet.dk.

Læs også:

Se også: Emilie tilbragte nat med L.O.C.

Hun deltog i finale-runden med Plan B-sangen 'She Said', duetten 'Helt Min Egen' med L.O.C. og originalnummeret 'Skandale, som hun selv havde medvirket til at skrive sammen med sin coach plus L.O.C.'s producer, E. Thorndal.

Med sejren vandt Emilie retten til at få udsendt et album på Universal Records, og det glæder hun sig meget til at skulle i gang med.

Liam skal selvfølgelig være med

- Der skal arbejdes hårdt nu. Jeg har nogle sange til et album, men ikke alle, som der bliver behov for.

- Skal Liam være med?

- 100 procent. Han har betydet alt for mig. Er fantastisk på alle måder. E t sødt et menneske og også meget musikalsk, selvom ikke alle måske tror det. Han har været med til at skabe min lyd, så selvfølgelig skal han det.

Hun er født på Christianshavn, men bor nu på Nørrebro. I folkeskolen gik hun i klasse med et af tidens store popnavne, Lukas Graham, og hun gik i parallelklasse med ham på Sct. Annæ Gymnasium.

Læs også:

Se også: Voice-seerne skred fra bandende Lene

- Ham har jeg sunget med mange gange, men dog kun i skole-sammenhæng, aldrig i det offentlige.

Læser på RUC
For tiden læser hun til performancedesign på RUC, og hun håber, det kan lade sig gøre at læse videre samtidig med sang-karrieren, der gerne skulle komme i omdrejninger.

- Men kan det ikke forenes, så bliver det musikken, der vinder.

- Du frygter ikke samme skæbne som så mange andre vindere i den slags konkurrencer, at de hurtigt bliver glemt igen?

- Det tænker jeg ikke over nu. Nu glæder jeg mig bare over sejren og til at få mit album ud. Hvis publikum kan li' det, så tror jeg ikke, at de glemmer mig, siger lykkelige Emilie Päevatalu.

L.O.C.: Tror også på Andreas

L.O.C. glædede sig selvfølgelig også over sin deltagers triumf. Som de fleste andre var han lidt overrasket over sejren, selvom han hele vejen gennem har slået på, at han da havde vinderen endnu en gang.

Læs også:- Jeg synes, det er fedt, at Emilie overhalede publikums-favoritten indenom. Hun har hele pakken. Men Andreas er også fantastisk dygtig. Ham tror jeg også, man kommer til at høre mere til. Jeg tror, han laver en plade på et tidspunkt, som får seks stjerner hos alle anmelderne.

1 af 5 Emilie og L.O.C. med de synlige beviser på sejren. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 5 Vinder-kys fra mor og kæresten. (Foto. Mogens Flindt)
3 af 5 Emilie var totalt overrasket over sejren. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 5 Andreas Odbjerg måtte nøjes med andenpladsen. (Foto. Mogens Flindt)
5 af 5 Emilie kan slet ikke fatte, at hun har vundet, men det fiorsøger L.O.C. så at overbevise hende om, at hun har. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen