Rosendahl vil prøve noget nyt: Bliver hos kæresten

De både bor og arbejder sammen. Og Pernille Rosendahl håber at gå mod strømmen og blive sammen med sin kæreste

Der er ikke noget nyt i at gå fra hinanden - det nye er at blive sammen, mener Pernille Rosendahl. (Foto: Thomas Sjørup)
Der er ikke noget nyt i at gå fra hinanden - det nye er at blive sammen, mener Pernille Rosendahl. (Foto: Thomas Sjørup)

Det handler om at gå på kompromis. At lade hinanden komme til og bestemme.

Når Felix i aften på TV 2 besøger Pernille Rosendahl, falder snakken flere gange på, hvordan den 40-årige sangerinde og hendes kæreste og makker i bandet The Storm får det til at fungere, når de ofte er sammen døgnets 24 timer.

Læs også:

Se også: Nu spiller Pernille i storcentre

Pernille Rosendahl har blandt andet vundet kampen om madbudgettet, fortæller hun. Her vil den spinkle sangerinden ikke gå på kompromis og har vedtaget, at man ikke må kigge på prisen, når der handles fødevarer. Til gengæld må Johan Wohlert bestemme, hvor skabet skal stå hjemme i privaten. Bogstaveligt talt.

Læs også:

Se også: Pernille Rosendahl køber dyrt rækkehus

- Vi da snakket om, at man kan blive ved med at hoppe fra blomst til blomst resten af sine dage....men jeg bliver sgu så træt, siger Pernille Rosendahl, der har en søn på seks år sammen med sin kæreste.

Læs også:

Se også: Pernille Rosendahls kæreste tvunget på knæ

- Men vi talte også om på et tidspunkt, at det ikke ville være nyt at hoppe videre. Det ville være nyt at blive, siger hun og fastslår, at det er målet for parret.

Det er i aften klokken 20, at Felix flytter ind hos Pernille Rosendahl.

1 af 2 Felix og Pernille taler også om, at hun overvejer at læse til sygeplejerske. Drømmen er at gøre en forskel. (Foto: Amdi Brøner/ TV 2)
2 af 2 Der er ikke noget nyt i at gå fra hinanden - det nye er at blive sammen, mener Pernille Rosendahl. (Foto: Thomas Sjørup)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen