Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Skuespiller beskyldt for sex-misbrug

Men manden bag dukken Elmo i 'Sesame Street' siger, der var tale om sex i enighed

Kevin Clash har lagt stemme til Elmo i to årtier. (AP Photo)
Kevin Clash har lagt stemme til Elmo i to årtier. (AP Photo)

Den 52-årige skuespiller Kevin Clash, der i to årtier har lagt stemme til dukken Elmo i tv-serien 'Sesame Street, er blevet bevilget orlov af produktionsselskabet, efter at han er bevet beskyldt for at have misbrugt en 23-årig mand, da denne var under den seksuelle lavalder som 16-årig.

Læs også her

Kevin Clash erkender at have haft sex med manden, men han påstår samtidig, at fyren var 18, da det skete, og at der var tale om et 'frivilligt forhold mellem to voksne parter', som han siger til New York Times.

Jeg er homofil
- Jeg er en homofil mand, og det har jeg aldrig skammet mig over eller forsøgt at skjule. Men jeg set det som en privatsag. Jeg har haft et forhold til anklageren, men det var et samtykke mellem to voksne personer. Jeg er meget ked af, at han forsøger at gøre dette til noget, det ikke er, siger skuespilleren.

Læs også her

Produktionsselskabet Sesame Workshop siger i en udtalelse, at Clash er blevet bevilget orloven, og at den starter på søndag.

- Kevin insisterer på, at beskyldningerne om sex med en mindreårig er grundløse, og at han vil gå i aktion for at bevise det. Det får han nu tid til, hedder det.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen