Tømmermands-mad til taberne

For Louise Mieritz og Silas Holst var burgere og cola kærkomment lørdag eftermiddag

- Vi blev Charlottenlund-fulde. Det vil sige, at man drikker sig fuld i hvidvin med måde. Sådan at man er fuld, men ligeså snart der er behov for det, kan man godt skubbe det til side, forklarede Silas om nattefesten. (Foto: Rumle Skafte)
- Vi blev Charlottenlund-fulde. Det vil sige, at man drikker sig fuld i hvidvin med måde. Sådan at man er fuld, men ligeså snart der er behov for det, kan man godt skubbe det til side, forklarede Silas om nattefesten. (Foto: Rumle Skafte)

Det var ikke bare vinderne af årets 'Vild med dans', der festede fredag aften og nat.

Læs også:

TV - 9. nov. 2012 - kl. 23:41 Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

Læs også:

Se også: Claudia og Joakim i junk-himlen

Også toerne i finalen, Louise Mieritz og Silas Holst, fik fejret, at de nu igen kan leve et normalt liv efter at have været lukket inde i en betonkælder i forbindelse med træningen de sidste mange uger.

- Det er første gang i hele sæsonen, vi har drukket os ned, fortalte Silas Holst, der var tydeligt medtaget af nattens fest, der sluttede ved firetiden.

Derfor var parret meget begejstrede over de burgere og pommes frites, som Ekstra Bladet serverede til tømmermændene lørdag eftermiddag.

Læs også:

Se også: De glade danse-tabere festede

Også Louise Mieritz havde nemlig fejret med sjusser. Noget helt nyt for skuespilleren, der var nødt til at tage sine forholdsregler, fordi hun har været på vandvognen under 'Vild med dans'.

- Der kom en pølsevogn ind til festen, så vi kunne få noget i maven. Ellers var jeg sikker på, at jeg var blevet fuld bare af at dufte til noget vodka. Jeg har jo ikke drukket i fire måneder. Jeg har ikke rigtigt kunne leve mig ind i de der efterfester, der er blevet holdt efter showene fredag aften. Jeg har ikke kunnet slippe det der håndtag, for vi skulle jo træne om lørdagen.

- Man ved godt, at det er hårdt at gå i gang med en quickstep lørdag morgen, hvis man har tømmermænd, supplerede Silas.

- Ja, i vores høje alder tager det jo tre dage at komme sig over tømmermænd, grinede Louise.

Læs også:

Se også: Taber-Silas: Ikke for fem ører skuffet!

Der blev dog ikke kun drukket til festen. Der blev også - ja danset.

- Det var så fedt bare at slippe det hele, og mærkelig nok stod vi bare og dansede hele natten, selvom man skulle tro, at vi havde fået nok af dans. Det var grimheds-dans, smilede Louise Mieritz.

Læs også:

Se også: Løs forbindelse i Silas Holsts bukser

1 af 2 Louise og Silas var lidt medtagede dagen derpå. (Foto: Rumle Skafte)
2 af 2 - Vi blev Charlottenlund-fulde. Det vil sige, at man drikker sig fuld i hvidvin med måde. Sådan at man er fuld, men ligeså snart der er behov for det, kan man godt skubbe det til side, forklarede Silas om nattefesten. (Foto: Rumle Skafte)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen