Dansede røven ud af bukserne for at skjule tømmermænd

Man skal bare ikke kombinere tømmermænd og tango - det kan Michael Olesen skrive under på

Michael Olesen troede godt lige, at han kunne svinge Camilla Bendix i en tango med tømmermænd. Men det gik ikke helt uden skrammer - eller skulle man sige sprækker. (Foto: Rumle Skafte)
Michael Olesen troede godt lige, at han kunne svinge Camilla Bendix i en tango med tømmermænd. Men det gik ikke helt uden skrammer - eller skulle man sige sprækker. (Foto: Rumle Skafte)

Camilla Bendix og Michael Olesen var sammen med 'Vild med dans'-vínderne Joakim Ingversen og Claudia Rex samt toerne i finalen Louise Mieritz og Silas Holst i storcenteret City 2 i Taastrup lørdag eftermiddag for at give de handlende en danseopvisning.

Læs også:

Se også: Tømmermands-mad til taberne

Læs også:

Se også: Claudia og Joakim i junk-himlen

Den normalt så professionelle danser havde ikke holdt sig tilbage med de våde varer til nattens efterfest og det kunne mærkes dagen derpå.

- Jeg har virkelig tømmermænd, for den fik gas for mit vedkommende. Camilla drak ikke, for hun ville være klar til showet i dag. Jeg kan måske lidt bedre skjule det, hvis jeg ikke er helt på toppen, smilede Michael.

Læs også:

Se også: De glade danse-tabere festede

Men han blev klogere, for dansesmølfen Camilla, som Michael har døbt sin partner, er ikke til at stoppe.

- Jeg kan slet ikke få nok af dans, så jeg skulle lige have det sidste med her. Og jeg fyrede den så meget af, at Michael havde problemer med at følge med. Han dansede faktisk røven ud af bukserne, grinede Camilla.

Læs også:

Se også: Løs forbindelse i Silas Holsts bukser

Og det var helt bogstaveligt, for Michaels bukser sprækkede under parrets argentinske tango i centeret.

- Jeg gik ned og så kunne jeg bare høre den der lyd, som man på ingen måde vil høre, når man danser, sagde danseren og viste sine fine hvide underbukser frem i sprækken.

1 af 2 Det får man, når man kombinerer tømmermænd og tango. (Foto: Rumle Skafte)
2 af 2 Michael Olesen troede godt lige, at han kunne svinge Camilla Bendix i en tango med tømmermænd. Men det gik ikke helt uden skrammer - eller skulle man sige sprækker. (Foto: Rumle Skafte)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen