Claudia og Joakim i junk-himlen

Joakim Ingversen og Claudia Rex var ovenud lykkelige - både over deres 'Vild med dans'-triumf og over at komme på besøg hos Ekstra Bladet og få junkfood dagen derpå

Efter at have sovet nogle få timer på dansefrisuren var det skønt for Claudia Rex, at hun og Joakim Ingversen fik burgere. Foto: Rumle Skafte
Efter at have sovet nogle få timer på dansefrisuren var det skønt for Claudia Rex, at hun og Joakim Ingversen fik burgere. Foto: Rumle Skafte

Når man ser Joakim Ingversen og Claudia Rex i en quickstep, tænker man ikke ligefrem, at de er typerne, der kan tage fra, når det gælder burgere og pommes frites. Men det kan de!

Årets 'Vild med dans'-vindere var lørdag middag på besøg hos Ekstra Bladet for at fortælle om deres triumf og nattefesten.

Læs også:

Se også: De glade danse-tabere festede

Og der blev festet - om ikke til den lyse morgen så i hvert fald til fire-tiden. Men den salte junkfood stillede i højere grad parrets sult lørdag middag, end det hjalp på tømmermændene, for dem var der ikke rigtig så mange af.

- Vi havde lovet, at vi ville være friske, så det er vi, sagde 25-årige Joakim Ingversen med et stort smil, før han satte tænderne i sin burger.

Dansede hele natten
- Jeg drak ikke så meget, for jeg havde mere lyst til at nyde det end bare være helt i hegnet. Jeg ville gerne være til stede og have en fest - og det havde vi!

Læs også:

TV - 9. nov. 2012 - kl. 23:41 Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

- Det var en vildt fed fest, for alle, der har været med i programmet, var der. Og vores familier blev der også. Så vi blev fejret, og folk var så søde, fortalte han om festen.

- Danser man egentlig til en 'Vild med dans'-fest?

- Man danser rigtig meget til en 'Vild med dans'-efterfest. Men ikke standard og latin. Det er ren festdans, sagde Claudia.

- Til sidst var der ikke nogen, der sad ned. Der dansede vi alle.

Læs også:

Se også: Taber-Silas: Ikke for fem ører skuffet!

- Men hånden på hjertet har I tømmermænd?

- Jeg ved ikke, om jeg har tømmermænd. Jeg tror i virkeligheden bare, at jeg er træt, sagde Joakim, mens Claudia ikke var i tvivl:

- Jeg er simpelthen bare træt og har så ømme ben.

1 af 2 Stoltheden over sejren var ikke tila t tage fra det unge par. Foto: Rumle Skafte
2 af 2 Efter at have sovet nogle få timer på dansefrisuren var det skønt for Claudia Rex, at hun og Joakim Ingversen fik burgere. Foto: Rumle Skafte
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen