TV2 i flyverskjul om L.O.C.-dom

Tv-stationen ønsker ikke at uddybe beslutningen om at lade L.O.C. fortsætte som 'Voice'-dommer

L.O.C. fortsætter som dommer i 'Voice - Danmarks største stemme'. Men TV2 vil ikke svare på kritiske spørgsmål i forbindelse med beslutningen. (Foto: Mogens Flindt).
L.O.C. fortsætter som dommer i 'Voice - Danmarks største stemme'. Men TV2 vil ikke svare på kritiske spørgsmål i forbindelse med beslutningen. (Foto: Mogens Flindt).

I aftes besluttede TV2, at lade L.O.C. fortsætte som 'Voice'-dommer. Det skete med en forklaring om, at man havde taget beslutningen af hensyn til rapstjernens deltagere i programmet:

- Liam O'Connor har i dag fået sin straf, og vi ønsker ikke - ved at udelukke ham fra de sidste shows - at lade det gå over hans deltagere i programmet, for vi vurderer, at det uden Liam O'Connor som coach ikke vil være muligt at afgøre Voice på retfærdig vis, lød meldingen fra Keld Reinicke, chef for strategisk programudvikling på TV2, til TV2's hjemmeside.

Læs også:

Danske kendte - 7. nov. 2012 - kl. 23:14 L.O.C. fortsætter på TV2 trods voldsdom

Hverken i aftes, eller i dag, ønskede tv-stationen, at uddybe beslutningen overfor Ekstra Bladet.

- Vi har ikke flere kommentarer til sagen lige nu, lyder det samstemmende fra underholdningschef Gitte Madsen og kommunikationschef, Anne-Mette Bro Jöhncke. Kjeld Reinicke vendte ikke tilbage på Ekstra Bladets henvendelser.

TV2 ønsker dermed ikke at oplyse om de kunne finde på, at hyre L.O.C. til en eventuel ny omgang af 'Voice - Danmarks største stemme' - ligesom tv-stationen ikke ønsker, at besvare andre uddybende spørgsmål i forhold til beslutningen om at beholde L.O.C. i dommersædet, selv om rapperen er dømt for vold to gange.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen