Hvad piver de danske dansere for: Danser med diskusprolaps

De danske 'Vild med dans'-deltagere har brokket sig over ømme lemmer og forstrakte led. I USA danser en deltager videre med en svær rygskade efter et fald

Melissa Rycroft tager lidt smertestillende, og så er hun ellers klar til at danse freestyle med en dårlig ryg. (Foto: AP)
Melissa Rycroft tager lidt smertestillende, og så er hun ellers klar til at danse freestyle med en dårlig ryg. (Foto: AP)

Det er måske en dans på et glitrende dansegulv at være med i 'Vild med dans', men det er ikke en dans på roser.

De mange timers hård træning sætter sine spor på både kendis-dansernes og de professionelle danseres hårdt brugte krop, ligesom hop, spring, spark og kast kan være med til at forårsage akutte skader.

Læs også:

Se også: Claudia sparkede Joakim til blods

Flere af de danske deltagere har døjet med diverse skavanker af forskellig grad. Det er dog intet mod reality-stjernen Melissa Rycroft, der er med i det amerikanske 'Dancing with the Stars'.

Slog hoved og nakke
Den 29-årige kvinde, der blandt andet er kendt i USA fra 'The Bachelor', blev kørt på hospitalet i Los Angeles søndag eftermiddag, efter hun kom til skade med sit hoved og sin nakke under træningen.

Her fik hun ifølge People.com konstateret, hvad hun selv betegner som en diskusprolaps i øvre del af ryggen.

Læs også:

Se også: Thomas Bo Larsen trækker sig fra Vild med Dans

Alligevel var hun mandag aften tilbage i det amerikanske tv-show, hvor hun blandt andet dansede en freestyle.

- Jeg er på lidt smertestillende lige nu, men jeg har officielt fået lov til at danse, sagde Melissa Rycroft, før hun fyrede den af på dansegulvet.

Læs også:

Se også: Dropper vildt dansestunt efter uheld

Det er anden gang, 29-årige Rycroft er med i 'Dancing with the Stars'.

Første gang var i 2009, hvor hun blev treer. Denne gang er det sæson 15 og såkaldt all stars-udgave med 13 deltagende par, der alle har været med tidligere.

Læs også:

Se også: Nu danser hun i amerikansk Vild med dans

1 af 2 Melissa Rycroft og partner Tony Dovolani her i sæson otte. De er med i den såkaldte all stars-udgave i årets sæson, som er nummer 15. (Foto: AP)
2 af 2 Melissa Rycroft tager lidt smertestillende, og så er hun ellers klar til at danse freestyle med en dårlig ryg. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen