TV: Mads Vad: - Jeg er måske verdens heldigste mand

Den professionelle danser havde et stort smil på fredag aften, og det var ikke kun, fordi han og håndboldpartneren var gået videre i 'Vild med dans'

Mads Vad har været med Louise til håndbold, men han kan godt overtales igen, sagde han grinende efter showet fredag aften. (Foto: ekstrabladet.tv)
Mads Vad har været med Louise til håndbold, men han kan godt overtales igen, sagde han grinende efter showet fredag aften. (Foto: ekstrabladet.tv)

Læs også:

Se også: Jeanette: De burde være røget i stedet for mig

10 håndboldkvinder og én mand. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men den var god nok, det var virkeligheden for danseren Mads Vad i 'Vild med dans'-studiet fredag aften.

Hans partner, håndboldspilleren Louise Svalastog Spellerberg, havde taget sine holdkammerater fra FC Midtjylland med som heppepiger til showet.

- Jeg er meget, meget, meget heldig. Jeg er måske verdens heldigste mand pt, smilede Mads, da han blev hevet ud af kvindeflokken.

Læs også:

Se også: Dansemus med 48 timer i døgnet

Og der var masser at glæde sig over for det jyske par.

De undgik omdansen, som de var ude i i sidste uge på trods af, at de lå på en suveræn sidsteplads efter dommernes vurdering.

Læs også:

Se også: Lækre Louise lagt ned

Dommerne gav kun 20 point for deres quickstep, mens de øvrige par fik mellem 26 og 30 point. Og det var helt fortjent, var parret enige om.

- Jeg vidste udmærket godt, at jeg lavede den fejl, for jeg kom jo ud af takt. Det, der var mest irriterende var jo, at vi har danset den så mange gange, hvor det har gået helt vildt godt, sagde Louise.

Læs også:

TV - 20. okt. 2012 - kl. 09:49 TV: Silas og Louise snyder 'Vild med dans'-dommerne

- Vi lavede et par enkelte fejl. Vi har lige set dansen på video, og udover et meget lille sted, så er det faktisk meget god quickstep. Jeg håber, at Danmark har siddet og følt sig godt underholdt, og at de kan se, hvor meget Louise har lært.

- Louise er ikke skuespiller, hun er håndboldspiller. Hun har ingen forudsætninger overhovedet for at stå på det her gulv. Men ja, der var en fejl, og det har dommerne ret i, det skal ikke ske, sagde Mads - stadig smilende.

Læs også:

Se også: Sexede Spellerberg: Se min frække kjole

1 af 2 Der var god støtte fra Louises kolleger i studiet. (Foto: ekstrabladet.tv)
2 af 2 Mads Vad har været med Louise til håndbold, men han kan godt overtales igen, sagde han grinende efter showet fredag aften. (Foto: ekstrabladet.tv)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen