TV: Stangstiv Amalie: - Jeg elsker når folk glor

Hvis nogen skulle være i tvivl så ELSKER Amalie opmærksomhed

Man skal som bekendt høre sandheden fra børn og fulde folk. Så når stangstive Amalie sige, at hun elsker opmærksomhed, må den noget overraskende udmelding jo passe. (Screendump)
Man skal som bekendt høre sandheden fra børn og fulde folk. Så når stangstive Amalie sige, at hun elsker opmærksomhed, må den noget overraskende udmelding jo passe. (Screendump)

Hun havde lovet at lade være! Amalie ville ikke røre en dråbe alkohol, mens Peter var tørlagt på grund af den fodlænke, som han blev dømt til at bære i 40 dage.

Læs også:

Peter får masser af tid til at ligge hjemme og spille Playstation og lave ingenting, mens han afsoner med fodlænke. (Foto: Kristian Linnemann) Danske kendte - 15. jun. 2012 - kl. 14:26 Jaloux Peter lænket, mens Amalie fester

Men 21-årige Amalie er ikke en pige, der har let ved at modstå fristelser - og trods fromme løfter ryger hun da også i med begge stilet-bestatte ben, da den første flaske vin viser sig.

Det er ikke kun alkohol, den danske realityprinsesse har svært ved at sige nej til. Og slet ikke når hun har et par promiller i blodet.

Vild pige
- Amalie er en vild pige, når hun bliver fuld. Jeg tror ikke, at hun vil bolle udenom, men hun bliver meget kærlig og glemmer mig, siger en smånervøs Peter i det afsnit af 'Amalies Verden', der sendes på TV3 i morgen.

Læs også:

Selvom realityparret har haft et noget turbulent forhold, så drømmer de stadig om børn sammen (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte - 11. okt. 2012 - kl. 16:46 Stiv Amalie: Skal vi lave en baby?

Amalie gør da også alt for at tiltrække sig opmærksomhed fra både unge fyre og andre piger, når hun er stiv.

Læs også:

Amalie har lært, hvornår det er passende at have trusser på. Mener hun selv. (Foto: Kenneth Meyer) TV - 15. okt. 2012 - kl. 15:08 Bundløs Amalie: Der kan jo ske en ups'er

- Jeg kan godt lide, når folk glor på mig. Jeg elsker, når de kigger på mig, snøvler hun mens hun lidt klodset danser rundt med en stor rød mexicanerhat.

- Jeg skal bare slå mig ud, vrøvler hun.

Se Amalie slå sig løs i klippet herover.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen