Paris Hilton koster TV3 en formue

Paris Hilton lever af at sælge sig selv, og hun er ikke en billig tøs. TV3 vil ikke fortælle, hvor meget de har betalt for at få millionøsen med i 'Paradise Hotel', men det er næppe småpenge

Det er meget godt, at TV3 ikke drives af licensmidler, for så skulle seerne nok regne med en noget større regning efter udskrivningen til Paris Hilton. (Foto: Anthon Unger)
Det er meget godt, at TV3 ikke drives af licensmidler, for så skulle seerne nok regne med en noget større regning efter udskrivningen til Paris Hilton. (Foto: Anthon Unger)

Det var noget af et scoop, da dansk TV3 lokkede den amerikanske superstjerne Paris Hilton til at være med i niende sæson af deres populære reality-show 'Paradise Hotel'. Det kan man ikke tage fra dem.

Læs også:

Paris Hilton sammen med Paradise-værten Rikke Gøransson på det mexicanske hotel et langt stenkast fra selve 'Paradise Hotel', hvor den 31-årige amerikanske superkendis har boet i al hemmelighed 'i nogle dage', som den danske Paradise-produktion beskriver det. (Foto: Anthon Unger) TV - 5. okt. 2012 - kl. 21:33 Super-scoop: Paris Hilton med i dansk Paradise Hotel

Programmets producent, Jacob Juhl, fra Metronome ville ikke afsløre, hvordan holdet bag programmet havde fået millionøsen med i det danske tv-program, da pressen for få uger siden overværede de indledende øvelser til en ny omgang overskridende reality.

Den benhårde producent kaldte det blot 'god forhandlingsteknik'.

Læs også:

Se også: Voldsdømt med i Paradise Hotel

Heller ikke TV3's programchef Morten Mogensen er specielt snakkesalig, når det gælder økonomi.

- Hvad har I betalt for at få Paris med i 'Paradise Hotel'?

- Det har jeg heller ingen kommentarer til. Men det er da klart, at Paris får nogle penge for at være med. Derudover det har jeg ingen kommentarer.

- Hvad er budgettet for ' Paradise Hotel'?

- Vi kommenterer aldrig på priser.

- Men det er vel et af jeres mere omkostningsfulde programmer...

- Jo, det er da et af de dyrere programmer, eftersom det foregår på den anden side af jordkloden, og der er så mange afsnit.

Har tjent sine egne penge
Man behøver formentlig heller ikke nogen tilknytning til programmet for at kunne regne ud, at lokkemidlet har været: Penge, masser af penge.

Frøken Hilton er, som efternavnet antyder, efterkommer af Conrad Hilton, der er grundlægger af hotel-imperiet Hilton. Men hun har langt fra levet af oldefars arv.

Læs også:

Se også: Paris Hilton vil have egen hotelkæde

Paris Hilton, der selv begyndte sin kendis-karriere med reality-showet 'The Simple Life' sammen med barndomsveninden Nicole Richie i 2004, menes at være god for i omegnen af 575 millioner danske kroner.

Et beløb hun langt hen ad vejen selv har skrabet sammen ved at spille på sine mange talenter - eller mangel på samme.

Ikke en billig tøs
Den 31-årige millionøse har blandt andet gjort karriere som sangerinde, skuespillerinde, dj, model og designer. Om det har været succesfuldt, skal være usagt her, men det har i hvert fald givet penge i kassen.

Derudover har hun en vigtig indtægtskilde. Partytøsen tjener nemlig også penge ved at deltage i fester og arrangementer.

Og der er ikke tale om småpenge, for Paris nemlig ikke nogen billig tøs (selvom nogle måske vil påstå andet...).

Boede til 40.000 pr. døgn
Ifølge det amerikanske website therichest.org, som er en online oversigt over de rigeste og mest indflydelsesrige mennesker i verden, tager Paris Hilton et sted mellem 150.000 og 575.000 kroner for at stille op til et arrangement, skriver therichest.org.

Paris var ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger i det dansk/mexicanske paradis i tre dage, og med priserne ovenfor har TV3 altså betalt et sted mellem 450.000 og 1,725 mio. kroner for lidt amerikansk stjernestøv.

Dertil kommer kost og logi. Morten Mogensen fortæller, at man laver en såkaldt pakkeløsning, når man hyrer den 31-årige forretningskvinde. Og det er ikke en hel billig omgang, for man kan jo ikke bo i en lille knaldhytte, når man hedder Hilton til efternavn.

Millionøsen boede på luksus-slottet Sol de Oriente, som koster den nette sum af 40.000 kroner pr. døgn.

Til gengæld havde Paris også udsigt ud over Stillehavet, seks soveværelser, en såkaldt infinity-pool hele vejen rundt om slottet - for bare at nævne nogle af goderne.

Se hvordan en rigtig Hilton bor

Men så længe man får noget for pengene - og det gør TV3, mener de.

- Hvad kan det give ' Paradise Hotel', at hun er med?

- Der er jo mange mennesker, der kender hende, og derfor er vi glade for, at hun er med. Derudover har jeg ikke rigtig nogle kommentarer til det, siger programchef Morten Mogensen.

- Var hun svær at lokke?

- Jeg har ikke så mange kommentarer til det lige nu. Det vil jeg gerne gemme til, vi skal begynde at sende programmerne.

1 af 3 Paris er efter sin fængselsdom i 2007 og efterfølgende dårlige omtale ikke længere et brandvarmt navn i USA. Måske derfor har hun nu tid og lyst til at bruge nogle dage sammen med den danske vært Rikke Gøransson - mod klækkelig betaling naturligvis. (Foto: Anthon Unger)
2 af 3 Alt er til salg for penge - også Paris, der boede i ren luksus de tre dage, hun var en del af 'Paradise Hotel' i Mexico. (Foto: Anthon Unger)
3 af 3 Det er meget godt, at TV3 ikke drives af licensmidler, for så skulle seerne nok regne med en noget større regning efter udskrivningen til Paris Hilton. (Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer