TV: Nøhr efter exit: Nu skal min dejlige kæreste have opmærksomhed

Rasmus Nøhr var ærgerlig over, at han røg ud af 'Vild med dans', men han glæder sig til at give kæresten mere opmærksomhed. - Hun er en dejlig pige, siger den forelskede sanger

Karina Frimodt har været en af to kvinder i Rasmus Nøhrs liv. Nu kan den anden - kæresten - se frem til mere kvalitetstid. (Foto: Mogens Flindt)
Karina Frimodt har været en af to kvinder i Rasmus Nøhrs liv. Nu kan den anden - kæresten - se frem til mere kvalitetstid. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Medina med svigermor til Vild med dans

Fredag aften var det farvel og tak til Rasmus Nøhr og hans dansepartner Karina Frimodt.

Parret overlevede ikke omdansen mod Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad. Og det var de naturligvis kede af.

- Man er ærgerlig over, at man er ude, men jeg synes, du har kæmpet rigtig rigtig meget, og det er et hårdt hold, vi er oppe imod, sagde Karina Frimodt til sin partner umiddelbart efter parrets exit.

Halvt så mange point som de førende
Nøhr og Frimodt lå på en suveræn sidsteplads efter fredagens show.

De fik kun 16 point fra dommerne efter deres individuelle rumba.

Læs også:

Se også: Rasmus Nøhr tværet ud af Louise Mieritz

Det var kun halvt så mange som aftenens førende par, Louise Mieritz og Silas Holst.

Og selvom Nøhr og Frimodt vandt en holddans sammen med Camilla Bendix og Michael Olesen og netop Louise Mieritz og Silas Holst, kunne de ikke komme væk fra sidstepladsen.

Ikke så nemt som det ser ud til
Nøhr har hele vejen igennem måttet høre for, at han er bedre til at underholde end han er til at danse. Det har han indtil nu taget med godt humør, men efter udstemningen stivnede smilet.

Læs også:

Se også: Nøhr: Man skal ikke være den bedste danser

- Folk kan da bare selv komme ud på gulvet, for det er ikke så nemt, som det ser ud til, sagde sangeren og kom med denne forklaring på, hvorfor han har skullet knokle ekstra hårdt:

- Jeg har skullet holde mange hvilepauser, fordi jeg startede i en rigtig dårlig form. Jeg synes, at jeg på de to måneder er kommet i god form, og jeg har lært at danse en hel del. Ikke ligeså godt som de andre. Men hvis man kigger på udviklingen, synes jeg, at vi er meget godt med, og jeg er helt sikkert en af dem, der har haft det sjovest, sagde han med det velkendte smil tilbage på læberne.

Meget vild med hende
Det bekræftede Karina Frimodt, som har fyldt meget i Rasmus’ liv under danse-tiden. Og hvis han skal se på noget godt, så er det, at han nu har mere tid til den anden kvinde i sit liv - nemlig kæresten.

- Om en times tid, når jeg kommer hjem, så får kæresten min opmærksomhed. Det håber jeg, at hun synes er dejligt.

Læs også:

Se også: Rasmus Nøhr krammer med kæresten

Rasmus har indtil videre forsøgt at holde kærestens identitet hemmelig, og vi skal da heller ikke regne med, at hun er med i 'Vild med dans'-studiet næste fredag:

- Hun er ikke så interesseret i at stå frem, og det synes jeg, at man skal respektere.

- Men du er glad og forelsket?

- Jeg synes, hun er en rigtig dejlig pige, og jeg er meget vild med hende

1 af 3 Rasmus Nøhr mener, at kritikerne selv skal prøve at komme på dansegulvet. Det er nemlig slet ikke så let. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Rasmus Nøhr kaldte fredagens rumba for en parringsdans. Efter sit exit kan han fortsætte takterne hjemme hos kæresten. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Karina Frimodt har været en af to kvinder i Rasmus Nøhrs liv. Nu kan den anden - kæresten - se frem til mere kvalitetstid. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen