Slut med de vilde fester for Christiane

Christiane Schaumburg-Müller skal arbejde i Aarhus ved siden af 'Vild med dans'-værtsrollen, og hun er derfor blevet fast kunde hos DSB

Christiane er vild med dans - og DSB i denne tid. (Foto: Mogens Flindt)
Christiane er vild med dans - og DSB i denne tid. (Foto: Mogens Flindt)

Samtidig med at Christiane Schaumburg-Müller har travlt med sit job som den ene halvdel af værtsparret på 'Vild med dans', medvirker hun i musicalen 'Den Eneste Ene', der er baseret på Susanne Biers film af samme navn.

Eneste problem er at tv-showet er i København, og musicalen bliver spillet i Aarhus.

- Hvor længe skal du rejse på den måde?

- En måned. Så jeg er pendler nu. Jeg er i Aarhus lørdag, søndag, mandag og tirsdag. Og onsdag, torsdag og fredag i København. Så jeg bliver nok nødt til at droppe festerne efter 'Vild med dans' her i oktober.

God service
- Er det ikke en lang tur med forsinkelser og alt muligt besvær?

- Jeg sover godt i toget. Jeg er i stillekupéen, hvor der kun er fem sæder eller sådan noget. Folk er meget trætte i morgentoget. Det er pendlere - folk med computeren åben eller sidder og sover. Der er vildt god service, og man får morgenmad. Der var godt nok 10 minutters forsinkelse forleden, men jeg tog med vilje et tog en time tidligere for at undgå noget. Det bliver jeg nok ved med. For jeg er altid bange for ikke at nå frem i tide, forklarer den travle vært og skuespiller.

Stand in til premieren
- Hvordan er det at være sammen med holdet igen? Det er jo ikke længe siden i spillede forestillingen i Tivoli?

- Det var så hyggeligt. Så dejligt at mødes igen. Det mest fantastiske er scenen i Musikhuset i Aarhus. Det er bare en scene man har lyst til at spille på. Det er den vildeste scene. Glassalen, hvor vi spillede først, er jo lille og intim. Det her er kæmpestort. Det er jeg vild med.

- Man sidder også ad helvede til i Glassalen!

- Her sidder man godt. De har velourstole og det hele.

Torsdag var der premiere på 'Den Eneste Ene', men her var det Sofie Lassen-Kahlke der kunne ses i Christianes rolle som Stella.

- Jeg vurderede at det var bedst. Ellers var jeg kommet hjem kl. 03 natten til fredag og skulle møde på Metronome til 'Vild med dans'-prøver kl. 08.00. Det kan jeg ikke. Så jeg er der de andre dage.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen