I aften går Danmark reality-amok

Mandag aften er der premiere på intet mindre end fire nye realityshows - få det forkromede overblik her

Frederik Fetterlein i selskab med Paradisoerne Tammie, Nanett, Sheila-Maria, Regitze og Pernille. (Foto: TV3/Flemming Leitorp).
Frederik Fetterlein i selskab med Paradisoerne Tammie, Nanett, Sheila-Maria, Regitze og Pernille. (Foto: TV3/Flemming Leitorp).

Den ellers så udskældte reality-genre trives i bedste velgående, og i aften er der dansk premiere på intet mindre end fire nye realityshows.

Er du træt af reality-gengangere som Gustav, Linse og Frederik Fetterlein, er der god grund til at nyde det gode vejr i stedet for at tænde for flimmerkassen - eller i det mindste undgå at klikke over på TV3, der står for hele tre af aftenens premierer.

Stationen lægger ud med '6 på date' klokken 19.00.

Se også:

Se også: Fetterlein vælter sig i Paradise-babes

I hvert program får Gustav og Linse en ny mission. De skal rejse ud i verden og plante et flag på en ukendt destination. Spørgsmålet er bare, hvor flaget skal plantes. Og hvad der vil ske, på deres vej dertil.

Gustav og Linse aner nemlig intet om, hvilke strabadser, dyster og udfordringer, de bliver udsat for undervejs, og det kaster brystbomben fra Bryggen og bøssen fra Frederiksbergs ud i alt fra fiskekuttertur i hård sø på Vesterhavet til elektro-akupunkturmassage i Japan.

I første afsnit er Gustav og Linse på udebane i Japan og skal både synge karaoke og dyrke karate.

TV3 runder reality-aftenen af med 'Familien fra Holtewood' klokken 21.00.

Læs også:

Se også: Fallenterne bli’r tv-stjerner: Michael Monetz og Maria Donna filmer ny serie

Michael Monetz og Maria Donna fører an med glimmer, glamour og larmende overskud, når de, sammen med Michaels datter Camilla, optræder på landets scener og opsnuser nye karrieremuligheder.

I første afsnit åbner Familien fra Holtewood Grøften i Tivoli sammen med en vifte af Danmarks kendisser, alt imens Michaels kæleand Carsten afgår ved døden hjemme på familiens lille 'slot'. Trods sorgen formår Michael og Maria at møde op på deres rengøringsjob, som de har passet hver nat i 22 år.

Er reality-sulten endnu ikke stillet kan der herefter skiftes over på Kanal 5, der klokken 22.00 blæser op for en ny sæson af 'Kongerne', der denne gang skal drikke hjernen ud i et sommer hus på Rømø.

Læs også:

Se også: Fissans påståede voldtægt kommer i tv

'Kongerne på Rømø' byder på hede flirts, byture og drama. Seerne kan glæde sig til at følge Kongerne i lyst og nød på Rømø, hvor solen skinner, romantikken blomstrer, og Fissan utilsigtet bliver hovedperson i en ubehagelig sag. Babe, Fissan og Knaldperlen, der sidste år var med i Marielyst, vender tilbage i 'Kongerne af Rømø'. Her får de selskab af fem nye store personligheder: Dolken, Foxy, Posh, Miami og Majse.

Se Frederik Fetterlein på date med seks reality-piger i tv-indslaget over artiklen

1 af 4 Gustav og Linse på udebane i Japan. (Foto: TV3).
2 af 4 Maria Donna, Camilla og Michael Monetz i hjemmet i 'Holtewood'. (Foto: TV3).
3 af 4 'Kongerne på Rømø' er klar til uger med masser af fest, druk og skandaler. (Foto: SBS TV/Krestine Havemann).
4 af 4 Frederik Fetterlein i selskab med Paradisoerne Tammie, Nanett, Sheila-Maria, Regitze og Pernille. (Foto: TV3/Flemming Leitorp).
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen