Blachman: Jeg kan godt se, at det virker utroværdigt

Det bliver som ventet et gensyn med den skaldede dommer Thomas Blachman, der får følgeskab af to kvinder

Anne, Thomas og Ida er det nye X Factor-trekløver. (Foto: Mogens Flindt)
Anne, Thomas og Ida er det nye X Factor-trekløver. (Foto: Mogens Flindt)

Som Ekstra Bladet kunne afsløre i lørdags, bliver det Anne Linnet, Ida Corr og Thomas Blachman, der skal sidde bag dommerpulten, når endnu en flok uprøvede sangere skal dyste om at blive Danmarks næste vinder af 'X Factor'.

DR har netop på et pressemøde på Nimb Hotel i Tivoli præsenteret de tre dommere.

To kvinder og en skaldet mand
For første gang kommer dommerkonstellationen til at bestå af to kvinder og en mand. 59-årige Anne Linnet er ikke helt ukendt med 'X Factor', da hun medvirkede som gæstecoach i 2008.

- Det har altid undret mig, at vinderne er væk kort tid efter sejren. Mit engagement kommer til at ligge i at finde en mere langtidsholdbar kunstner, forklarede Anne Linnet ved præsentationen.

Derimod er 35-årige Ida Corr helt uprøvet i 'X Factor'-sammenhæng, men den smukke sangerinde skal nok få en tv-seer eller to til at lukke op for kassen fredag aften.

Læs også:

Se også: Her er de nye (og gamle) X Factor-dommere

Troværdighedsproblem
Ida fra Videbæk ved Herning vandt i marts den femte omgang, og finalen blev overværet af 2,1 millioner seere.

Og DR er klar over, at en stor del af seersuccesen skyldes Thomas Blachman, som det altså er lykkedes at overtale til endnu en omgang, på trods af at han i foråret kategorisk afviste at være en del af programmet igen:

- Jeg kan godt se at det virker en smule utroværdigt. Men jeg er troværdig overfor mig selv. Jeg gør kun det jeg har lyst til. En julemand er sgu også lidt træt første januar, men jeg indså, at jeg havde mere at give. Jeg er blevet folkelig og jeg nyder det, lød meldingen fra den skaldede X Factor-dommer.

Læs også:

Det bliver noget af en opgave at erstatte dette dommerpanel - især hvis man spørger Blachman. (Foto: Mogens Flindt) TV - 22. mar. 2012 - kl. 20:54 TV: Blachman: Luk lortet af respekt for mit arbejde

Hør hvorfor Thomas Blachman stiller op som dommer igen i tv-indslaget over artiklen

1 af 2 Her er det nye dommerpanel i X Factor. Thomas Blachman, Ida Corr og Anne Linnet skal sørge for underholdningen i Danmarks største underholdningsshow. (Foto: Mogens Flindt, Klavs Bo Christensen, Claus Bonnerup).
2 af 2 Anne, Thomas og Ida er det nye X Factor-trekløver. (Foto: Mogens Flindt)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen