Emil får X Factor-job

’Trøstpræmie’ efter at ’Husk Lige Tandbørsten’ glippede

Emil Thorup skal lave ugeblad på tv. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)
Emil Thorup skal lave ugeblad på tv. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Han bliver ikke Lise Rønnes afløser. Til gengæld får han sit helt eget ’X Factor’-program på den nye tv-kanal DR3, der næste år erstatter DR Mama og DR Update.

Ifølge Ekstra Bladets kilder skal programmet sendes direkte lige efter fredagens liveshow. Her skal Emil Thorup have reaktioner fra den udstemte og diskutere aftenens dramaer. Altså regulært ugeblad på tv.

- Det er rigtigt, at vi har nogle tanker om det. Men det er for tidligt at tale om det endnu. Men det er da oplagt at lave programmet, siger underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme.

Dyr, men sikker succes
Programmet koster dog DR en god sum penge, fordi selve konceptet skal købes hos Simon Cowell og produktionsselskabet FremantleMedia, der ejer rettighederne. Til gengæld vil man med showet give DR3 en sikker succes, fordi mange af de mellem 1,5 og 1,8 millioner seere vil følge med over på den nye kanal for at se aftenens ’tredje’ del af ’X Factor’.

Efter en solid præstation i forårets ’Melodi Grand Prix’ var Emil Thorup med i opløbet til at blive vært på ’Husk Lige Tandbørsten’, der skal tage kampen op mod TV2’s ’Vild Med Dans’. Jobbet endte dog med at gå til komikeren Christian Fuhlendorff.

Læs også:

Christian Fuhlendorff får mulighed for at boltre sig foran sit hidtil største tv-publikum, når han fredag efter fredag står i spidsen for den nye, vildere og større men stadig genkendelige udgave af  'Husk lige tandbørsten'. (Foto: Mike Nybroe) TV - 28. jun. 2012 - kl. 09:37 Han snød Emil Thorup for tandbørste-værtsjob

Emil Thorup er indtil mandag på ferie, og han siger til Ekstra Bladet, at han ikke ved noget, før han kommer på arbejde igen.

- For at være bundærlig, så kommer der en masse nye ting på den nye kanal. Men jeg aner ikke noget om det. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal lave, siger Emil Thorup.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen