Scully var aldrig rigtig lesbisk

Skuespillerinden Gillian Anderson følte sig aldrig helt lesbisk, selvom hun havde kvindelige kærester

- Jeg har altid vidst, at jeg kunne lide drenge, lyder meldingen fra Gillian Anderson. (Foto: AP/Joel Ryan).
- Jeg har altid vidst, at jeg kunne lide drenge, lyder meldingen fra Gillian Anderson. (Foto: AP/Joel Ryan).

Skuespillerinden Gillian Anderson, der spillede den kvindelige X-Files-detektiv Scully, var aldrig rigtig lesbisk. Ifølge hjemmesiden Female First følte skuespillerinden sig nemlig aldrig hundrede procent til det kvindelige køn.

Den 43-årige skuespillerinde, der ellers i marts afslørede over for magasinet Out Magazine, at hun tidligere har været i forhold med kvinder, indrømmer nu, at hun hele tiden har vidst, at hun også elsker mænd.

- Jeg har besluttet at snakke om det nu, fordi en af de kvinder, jeg var i et forhold med for nogle år siden, er gået bort. Jeg snakkede om hende og besluttede at fortælle, at jeg havde været i forhold med kvinder. Men jeg har altid vidst, at jeg kunne lide drenge, siger hun.

Læs også:

Se også: X-Files-Scully havde kun øjne for kvinder

Skuespillerinden mente derfor ikke, at hun nogensinde har givet udtryk for, at hun er helt og holdent lesbisk. Hun vil gerne have lov til at svinge begge veje.

- At være lesbisk er ikke noget, jeg nogensinde har identificeret mig hundrede procent, fordi jeg ved, at det ikke er det eneste saliggørende for mig, konstaterer Andersen.

Læs også:

Se også: Scully er en god kysser

X-files skuespillerinden mener dog, at det er vigtigt, at hun nu kommer frem og fortæller om hendes kvindelige forhold, fordi der i dag ikke længere er den samme frygt for at snakke om homoseksualitet, som der tidligere har været.

- Jeg har ikke snakket om det før, fordi der var en lidt anden "frygt" for det før i tiden. Men hun (Andersons tidligere kæreste, red.) er lige gået bort, og jeg havde brug for at snakke om det, fortæller Anderson.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen