De skal feste, drikke og hore i realityshow

Kanal 5 har løftet sløret for deltagerne i 'Kongerne af Rømø'

De fire piger, der er med i Kongerne af Rømø: fra venstre Posh (Christina Frandsen), Babe (Kirstine Rædkær), Majse (Maja Brostrøm) og Foxy (Malene Kjærgaard Hansen). (Foto: Mogens Flindt).
De fire piger, der er med i Kongerne af Rømø: fra venstre Posh (Christina Frandsen), Babe (Kirstine Rædkær), Majse (Maja Brostrøm) og Foxy (Malene Kjærgaard Hansen). (Foto: Mogens Flindt).

Det har længe været kendt, at 'Babe', 'Fissan' og 'Knaldperlen' vender tilbage efter sidste års udskejelser i 'Kongerne af Marielyst'.

Nu har Kanal 5 løftet sløret for de fem nye deltagere der skal feste, drikke og hore sig igennem realityshowet 'Kongerne af Rømø'.

Læs også:

Se også: Fissan og Knaldperlen skal lave mad

Der flytter også tre nye sexede damer ind i huset, som udfordrer Babes status som husets omsværmede festdronning: Foxy, Posh og Majse.

Foxy er en ægte vildkat, der ligner Pamela Anderson og minder om en koket tegneseriefigur. Hun er langbenet, storsmilende og oser af sex – men hun er også nærværende og meget imødekommende.

Posh er laber og dyrker det eksklusive look. Men det til trods er hun en partypige, der ynder at kalde sine bryster for 'sine to bedste veninder'.

Majse er husets nye energibundt. Hun er pigen med de friske bemærkninger, der godt kan lyde som en havnearbejder, og hun omtaler da også sig selv som 'en lystig ung lille madamme, med krudt i røven'.

'Kongerne af Rømø' sendes på Kanal 5 til efteråret.

1 af 4 De fire drenge, der er med i Kongerne af Rømø: fra venstre Fissan (Jesper Schumann), Miami (Marc Brostrøm), Knaldperlen (Walid Bechara) og Dolken (Martin Vinther). (Foto: Mogens Flindt).
2 af 4 Det er på denne gård at 'Kongerne' skal drikke hjernen ud. (Foto: Mogens Flindt).
3 af 4 Her er holdet, der i øjeblikket gør Rømø usikker. (Foto: Krestine Havemann)
4 af 4 De fire piger, der er med i Kongerne af Rømø: fra venstre Posh (Christina Frandsen), Babe (Kirstine Rædkær), Majse (Maja Brostrøm) og Foxy (Malene Kjærgaard Hansen). (Foto: Mogens Flindt).
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen