Steven Tyler dropper 'American Idol'

Aerosmith-sangeren vil koncentrere sig om musikken fremover

Steven Tyler kommer ikke til at sidde til bords med Jennifer Lopez og Randy Jackson i næste sæsons udgave af 'American Idol'. (Foto: AP/Fox).
Steven Tyler kommer ikke til at sidde til bords med Jennifer Lopez og Randy Jackson i næste sæsons udgave af 'American Idol'. (Foto: AP/Fox).

Gennem to sæsoner har Steven Tyler siddet ved dommerbordet i 'American Idol', men nu har Aerosmith-sangeren takket definitivt nej til endnu en sæson i selskab med kollegaerne Jennifer Lopez og Randy Jackson:

Læs også:

Se også: Aerosmith klynker: Det var brysternes skyld!

- Efter at have tænkt mig grundigt om har jeg besluttet mig for, at droppe min elskerinde, 'American Idol'. Jeg fik forvildet mig væk fra min egentlige kærlighed, 'Aerosmith', men nu er jeg tilbage. I stedet for at vende retur med bøjet nakke, har jeg to knyttede næver i luften og er klar til at sparke døren ind med mit band', forklarer Tyler i en pressemeddelelse.

Læs også:

Se også: Nøgen Steven Tyler fik J-LO til at skrige

- De næste par år er dedikeret til at sparke røv. 6. november udgiver vi vores nye album, 'Music from Another Dimension'. 'Idol' var en fantastisk og morsom oplevelse - nu er det på tide at bringe rockmusikken tilbage, uddyber 'Aerosmith'-forsangeren.

Også Jennifer Lopez har luftet tanken om at forlade det populære tv-show, men har endnu ikke meldt endeligt ud om sin 'American Idol'-fremtid.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen