DR snupper finansvært på TV2

Charlotte Vestergaard Beder skal være vært på TV-Avisen i weekenderne

Charlotte Vestergaard Beder fra TV2 til TV-Avisen. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
Charlotte Vestergaard Beder fra TV2 til TV-Avisen. (Foto: Agnete Schlichtkrull)

Danmarks Radio fortsætter med at gå på rov hos konkurrenterne på TV2. Nu er også værten på TV2 Finans, Charlotte Vestergaard Beder, blevet gaflet. Hun starter 1. oktober i en stilling som fast vært på TV-Avisens udsendelser kl. 18.30 i weekenderne.

Den 34-årige tv-vært er uddannet som journalist på City University i London. Inden hun blev finans-vært på TV2, var hun Christiansborg-reporter på Jyllands Posten, og hun har arbejdet med erhvervs-stoffet på Berlingske.

Charlotte Vestergaard Beder har også været rådgiver for Landsbrugsrådets tidligere præsident, Peter Gæmelke.

Glæder sig
- Jeg har været utrolig glad for at være på TV 2 og for at være med til at give 'det lyserøde stof' den plads, det fortjener. Men sagen er jo den, at man har et pragtfuld job, til man får et bedre, og nu glæder jeg mig til at starte på TV-Avisen, siger hun.

Charlotte Vestergaard Beder er blot en af flere TV2-ansatte, der på det seneste er havnet hos DR. Det drejer sig bl.a. om Ulla Essendrop Støvring, Cecilie Hother, Claus Elgaard og Mark Stokholm. Også Morten Ankerdal gik til DR. Det fortrød han dog hurtigt, så han er for længst tilbage på TV2 igen.

Trafikken er dog også ofte gået den anden vej. Senest er Mette Vibe Utzon startet på TV2, efter at hun ikke kunne blive enig med ledelsen om, hvad hun skulle lave på DR.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen