Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Han snød Emil Thorup for tandbørste-værtsjob

Emil Thorup snydt for jobbet som vært på 'Husk lige tandbørsten'. ekstrabladet.dk kan afsløre, hvem der bliver ny vært på det genopståede hit-program. Og valget er faldet på en overraskelse

Christian Fuhlendorff får mulighed for at boltre sig foran sit hidtil største tv-publikum, når han fredag efter fredag står i spidsen for den nye, vildere og større men stadig genkendelige udgave af  'Husk lige tandbørsten'. (Foto: Mike Nybroe)
Christian Fuhlendorff får mulighed for at boltre sig foran sit hidtil største tv-publikum, når han fredag efter fredag står i spidsen for den nye, vildere og større men stadig genkendelige udgave af 'Husk lige tandbørsten'. (Foto: Mike Nybroe)

'Husk lige tandbørsten' er tilbage på DR1 til efteråret, og jagten på Casper Christensens afløser til værtsrollen er slut. Det kan ekstrabladet.dk i dag afsløre.

Læs også:

Se også: Casper C og tandbørsten tilbage

Læs også:

Se også: Casper C's lærling klar til at tage tandbørsten

Længe så det ud til at det skulle være Casper Christensens lærling, Emil Thorup, der skulle tage tandbørsten med på arbejde hver fredag, men DR har haft et es oppe i ærmet.

Grundige skærmtest
Flere forskellige typer har været til casting gennem de seneste måneder, og mere eller mindre erfarne tv-værter har været igennem grundige skærmtest, fordi det kræver sin mand at lede otte store live-shows.

Og den mand er komikeren Christian Fuhlendorff, der bliver ny vært.

Han har allerede gjort sig bemærket i stand-up-shows og Zulu-serien Kristian, og han vil sideløbende med programmet kunne opleves med et nyt stand-up-show.

Høje sko og store forventninger
- Da jeg for et lille halvt år siden fik nys om at DR ville lave en ny omgang 'Husk Lige Tandbørsten', tænkte jeg: Fuck, ham der bliver vært på det, skal godt nok fylde nogle store OG frem for alt, høje sko ud. Så lige nu er jeg da spændt og en lille smule nervøs, men samtidig også glad for, at jeg har så store fødder og ikke er højere, så jeg kommer i det mindste ikke til at se underlig ud på scenen, siger Christian Fuhlendorff.

Begejstringen er stor, både hos DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, og hos den oprindelige vært, Casper Christensen, hvis produktionsselskab, Douglas Entertainment, skal producere de otte programmer.

Den skarpeste komiker
- Fuhlendorff er en af de skarpeste komikere, vi har herhjemme. Han passer perfekt til formatet, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan han kan føre det forrygende underholdningsshow videre. Jeg er sikker på, han vil gøre det helt fantastisk, siger Jan Lagermand Lundme.

- Christian har den timing, frækhed og sikkerhed på en scene, som er nødvendig for at navigere et program som ’Husk lige tandbørsten’ i havn. Han er et nyt bekendtskab for mange seere og ikke en gammel snegl, der trækker et kedeligt spor efter sig, siger Casper Christensen.

Se i klippet herover hvordan Christian Fuhlendorff reagerede, da han fik overbragt nyheden om, at han skal være vært på 'Husk lige tandbørsten', og hvordan han leverede afslaget til Emil Thorup.

1 af 2 Christian Fuhlendorff gnider salt i såret på Emil Thorup. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
2 af 2 Christian Fuhlendorff får mulighed for at boltre sig foran sit hidtil største tv-publikum, når han fredag efter fredag står i spidsen for den nye, vildere og større men stadig genkendelige udgave af 'Husk lige tandbørsten'. (Foto: Mike Nybroe)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen