Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Paradise-håb vil dolke hinanden i ryggen

Der er udbredt kynisme blandt de måske kommende paradise-deltagere

Benedikte Kinch Posey vil ikke sky nogen midler for at vinde 'Paradise Hotel', hvis hun får billetten til Mexico. (Foto: Mogens Flindt)
Benedikte Kinch Posey vil ikke sky nogen midler for at vinde 'Paradise Hotel', hvis hun får billetten til Mexico. (Foto: Mogens Flindt)

For nogle er deltagelse i tv-programmet 'Paradise Hotel' en billet til en kendis-tilværelse. For andre er det blot en oplevelse - fest og farver med alt betalt. Men for nogle er det en benhård konkurrence, hvor den øverste plads på sejrspodiet, som giver en præmie på en halv million, er så attraktiv, at almindelige hensyn til medmennesker bliver sat over styr.

- Jeg vil til finalen, det er mit mål. Jeg vil gøre alt for at komme til finalen, det er sikkert, siger Benedikte Kinch Posey på 19, som har stillet op til en nye runde af tv-programmet.

Læs også:

TV - 21. jun. 2012 - kl. 20:46 - Reality-tilværelsen er god at falde tilbage på

Hun har ingen skrubler, hvis en veninde står imellem hende og videre deltagelse i programmet.

- Hvis de beder en om at gøre noget, som eksempelvis at stikke sine veninder i ryggen, så er det jo det, man gør. Der er jo et spil, siger hun og fortæller, hvor hun henter sin paradise-inspiration.

- Jeg vil spille som Sebastian. Være venner med alle, inden han til sidst stikker alle sine kammerater, selv sin bedste ven. Hvis det er dét, der skal til, så er det dét, jeg gør, siger hun.

Alt kan ske
Også Malte Christensen, 18, vil gå hensynsløst efter sejren.

Se også:

TV - 21. jun. 2012 - kl. 10:55 TV: Se det nye paradise-kuld

- Jeg vil være meget kynisk. Det er dét, det handler om. Skal man træde nogen over tæerne, så er det bare det, man gør for at nå langt, siger han og uddyber:

- Der er ikke nogen grænse. Alt kan ske på Paradise Hotel, siger han.

Læs også:

Se også: Paradise-wannabes vil bruge sex som våben

Der er som bekendt kun én, der kan løbe med hele beløbet, mens det er muligt, at et par kan dele præmien. Under alle omstændigheder er der lagt op til intriger, løgne og bagstræberisk opførsel krydret med sex og alkohol, inden den endelige vinder er fundet, for de fleste af dem, ekstrabladet.dk har talt med i forbindelse med casting til den nye omgang 'Paradise Hotel', fortæller, at sejren og pengene mere end noget andet er motivationen for at deltage. Det gælder også for 21-årige Nino Selmeczi.

- Jeg går efter pengene. Det er 100 procent det, jeg er her for. Jeg vil rigtig, rigtig gerne vinde. Jeg vil gøre alt, ALT for at vinde, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen