Casper C's lærling klar til at tage tandbørsten

DR vil ikke sige, hvem der skal være vært på 'Husk lige tandbørsten', men Mama-værten Emil Thorup indrømmer, at han har været i kontakt med sin arbejdsgiver, og han kan godt finde otte fri-fredage til efteråret

Emil Thorup var kun 11 år, da hans gode kammerat Casper Christensen fik sit gennembrud som 'Husk lige tandbørsten'-vært for 17 år siden. (Foto: Anthon Unger)
Emil Thorup var kun 11 år, da hans gode kammerat Casper Christensen fik sit gennembrud som 'Husk lige tandbørsten'-vært for 17 år siden. (Foto: Anthon Unger)

'Husk lige tandbørsten' er tilbage på DR1 til efteråret. Dermed er jagten på Casper Christensens afløser til værtsrollen gået ind.

Læs også:

Se også: Casper C og tandbørsten tilbage

DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme siger til ekstrabladet.dk, at de endnu ikke har fundet en vært.

Foreløbig er de i gang med en seriøst casting for at finde den helt rette til at stå i spidsen for otte fredages live-show.

- Der er en god håndfuld værter i spil, som alle sammen er mere eller mindre erfarne tv-værter, siger Jan Lagermand Lundme.

- Vi har dem til virkelig grundige skærmtest, fordi det jo ikke er nogen nem værtsrolle, uddyber han.

- Jeg har hørt, at det er Emil Thorup, der skal være vært...

- Min mund er lukket med syv segl. Jeg ved selvfølgelig noget, men jeg siger ikke mere, siger Jan Lagermand Lundme.

Overvejer alle
Det er Casper Christensens produktionsselskab Douglas Entertainment, der skal producere de otte programmer.

Komikeren og Emil Thorup har et nært venskab, så det kunne være nærliggende at pege på den 28-årige DR Mama-vært som arvtageren.

Læs også:

Se også: Emil Thorup viser røven frem

Emil Thorup indrømmer da også - efter moderat pres, at han har været i kontakt med DR vedrørende værtsrollen.

- Jeg har hørt, at du har fået nyt job som Tandbørste-vært til efteråret...

- Ej, det er vist ikke helt rigtigt. Det ved jeg i hvert fald ikke noget om endnu. Og jeg håber da ligesom, at jeg bliver den første til at vide det.

- Er du helt ærlig nu..?

- Det er helt uden pis, det ved jeg sgu ikke noget om. Problemet er, at jeg ikke ved, hvem der ellers har været i spil, så jeg kan ikke svare på noget.

Læs også:

Her ses Emil Thorup hjemme hos Amalie. De to legede kærester for en dag i forbindelse med programmet 'Emils damer.' (Foto: Privatfoto) TV - 12. mar. 2012 - kl. 11:25 Emil Thorup taler ud: - Jeg spillede homo

- Så du har altså været i spil..?

- Jeg ved kun, at de selvfølgelig overvejer alle, og at de har prøvet alle mulige retninger. Men jeg ved ikke hvem og hvordan.

Ville være dumt at afvise
- Har du været i kontakt med nogen omkring det?

- Det, der er sket, er, at jeg er blevet spurgt om, om hvor mine interesser er i forhold til efteråret. Men jeg er ikke blevet officielt spurgt, om jeg har lyst til at være vært på programmet.

Læs også:

Se også: Emil Thorup: Jeg kørte spritkørsel

- Nu spørger jeg så, om det var noget, du kunne tænke dig?

- Ville det ikke være dumt at sige nej til det uden videre, tænker jeg. Altså som udgangspunkt skal man jo ikke sige ja til alt bare, fordi man bliver forblændet af interessen. Men selvfølgelig vil jeg være meget stolt og beæret, hvis de gerne vil have mig. Det ville være en kæmpe, kæmpe chance for mig. Det ville også være skægt, fordi programmet var Caspers store gennembrud. Det ville jo være sjovt i og med, at vi ligesom er venner, og han var med til at starte min karriere for et stykke tid siden.

- Men nu er det nok desværre ikke Casper, der afgør, hvem værten skal være. Sådan nogle ting tror jeg trods alt bliver overladt til DR’s øverste ledelse.

Har ikke tjekket kalender
- Har du planer for efteråret, hvis det er?

- Ja, det har man vel altid. Jeg ved jo godt, at jeg skal være på DR i et eller andet omfang. Jeg laver stadigvæk DR Mama, og vi skal i gang med at lave 'Sexministeriet' sæson to, som skal køre til efteråret. Men for helvede, det er jo bare koordinering, hvis det skulle være. Det ville vi finde ud af.

- Så du ville godt kunne finde otte fredag aftener til en værtstjans som det i løbet af efteråret, hvis det var?

- Mon ikke..? Lad mig sige det sådan, at jeg er ikke så langt i processen, at jeg har været inde og tjekke min kalender og bare sidder og venter på et opkald.

- Under de rigtige forudsætninger og vi kan blive enige om, hvad jeg skal, for jeg kender jo godt mine begrænsninger, så skal det da være mig. Men det er en snak, vi tager til den tid. Lad mig nu lige blive spurgt først, konkluderer Mama- og Melodi Grand Prix-værten.

Hvem mener du skal vær vært på 'Husk lige tandbørsten'? Skriv dit forslag i kommentar-feltet herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere