TV: Paradise-Ronnie: Jeg er udsat for et produktionskomplot!

Ronnie bliver i aften smidt ud af 'Paradise Hotel' efter balladen med Daghan. Han mener, at TV3 hellere ville beholde Frederik i programmet end ham

- 'Paradise Hotel' handler om at have det skægt, grine og flirte. Man truer ikke hinanden, og man er ikke voldelig her på hotellet, lyder formaningerne fra værten, Rikke, når Ronnie får sparket ud af programmet efter sit udbrud onsdag. (TV3)
- 'Paradise Hotel' handler om at have det skægt, grine og flirte. Man truer ikke hinanden, og man er ikke voldelig her på hotellet, lyder formaningerne fra værten, Rikke, når Ronnie får sparket ud af programmet efter sit udbrud onsdag. (TV3)

Se, hvordan deltagerne får beskeden om Ronnies exit i aftenens 'Paradise Hotel' i klippet herover

--------------------------------------

Reglerne er klare på 'Paradise Hotel': Vold og truende adfærd er ikke tilladt. Derfor er det da også uundgåeligt, at Ronnie i aften bliver smidt ud af programmet, efter han onsdag aften fløj på Daghan og skubbede og slog ham.

Læs også:

TV - 9. maj. 2012 - kl. 22:50 Hvad skete der egentlig mellem Paradise-kamphanerne?

- Jeg siger ikke, at det er forkert, at jeg blev smidt ud. Den er fair nok. Jeg skubbede og optrådte truende. Der overskred jeg en grænse. Det var min egen fejl, og det var bare dumt, for jeg burde ikke have givet dem muligheden for at smide mig ud, siger hovedpersonen selv.

Udstiller mig
Men her stopper forståelsen også. Den 24-årige jyde stiller sig uforstående over, hvorfor optakten til balladen mellem ham og Daghan var klippet ud af onsdagens program.

- Jeg mener, at de udstiller mig med den måde, de klipper programmet på. De får det jo 100 procent til at fremstå som om, jeg farer op helt uden grund.

Allerede i den første uge var der ballade på hotellet. Her røg Frederik og Drago i totterne på hinanden. Konsekvensen her var, at alle deltagerne blev kaldt til samtale, hvor de fik en advarsel og fik at vide, at hvis det skete igen, ville de ryge ud af programmet.

Læs også:

Se også: TV3 måtte give Paradisoerne en advarsel

TV3 ville beholde Frederik
Hverken TV3's kalden til ro og orden eller selve optrinnet med Frederik og Drago blev vist i sin fulde længde i det pågældende afsnit, og det undrer Ronnie.

- I første omgang var jeg mistænksom i forhold til, hvorfor optrinnet mellem Frederik og Drago var blevet klippet ud, men det forstår jeg nu, efter at have set, hvordan de har klippet det afsnit med mig og Daghan.

Læs også:

TV - 8. maj. 2012 - kl. 12:04 TV3 sender voldsforbrydere til Paradis

- Jeg føler lidt, at fokus bliver taget fra alt andet med den måde, de har klippet programmet på, og seerne sidder tilbage med følelsen af, at det kun var mig, der var gal på den.

- Jeg mener, at jeg er blevet udsat for et produktionskomplot. Og jeg er overbevist om, at TV3 havde en intention om at beholde Frederik i programmet, fordi han er godt tv. Han flirter, han siger tingene lige ud, han spiller hårdt, og han er provokerende. Det er tydeligt, når man ser hele denne sæson, at Frederik er i fokus, og det er lige så åbenlyst, at TV3 hellere ville have Frederik i programmet end mig.

En uundgåelig konsekvens
Også Daghan, som var den anden person i bataljerne i onsdagens afsnit, undrer sig over forskelsbehandlingen på de to episoder.

- Det, der skete mellem Frederik og Drago, var lidt provokationer og klammeri, hvor de holdt fast i hinandens fingre og efterfølgende skubber lidt. Det er vel noget a la det samme, som det der sker mellem Ronnie og mig.

- Forskellen er bare, at vi jo havde fået en advarsel, så det var en uundgåelig konsekvens, at Ronnie skulle ryge, siger Daghan.

Læs også:

Se også: Paradise-tyre: Sex med kondom er dårligt...

Det har endnu ikke været muligt at få fat i TV3's programdirektør Morten Mogensen for en kommentar til Ronnies anklager.

1 af 3 Sådan så det ud, da Ronnie onsdag aften røg i flæset på Daghan. (Foto: TV3)
2 af 3 Ronnie husker ikke selv episoden fra onsdag aften, fordi han var meget fuld. Men han er overbevist om, at der lå noget andet og mere til grund end det, der blev vist på TV3. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
3 af 3 - 'Paradise Hotel' handler om at have det skægt, grine og flirte. Man truer ikke hinanden, og man er ikke voldelig her på hotellet, lyder formaningerne fra værten, Rikke, når Ronnie får sparket ud af programmet efter sit udbrud onsdag. (TV3)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen