Paradise-allstars: Hvor er Peter, Amalie og homoerne?

I disse uger jagter TV3 Den Ultimative Paradiso. Det betyder, at 20 tidligere deltagere er samlet i 'Paradise Hotel Reunion', men der er flere store personligheder, som mangler

Hverken Peter, Amalie eller Jacob er blandt de 20 deltagere, der kæmper om at blive Den Ultimative Paradiso, selvom de i den grad alle tre var toneangivende i deres sæson. (Foto: Klavs Bo Christensen. Collage: ekstrabladet.dk)
Hverken Peter, Amalie eller Jacob er blandt de 20 deltagere, der kæmper om at blive Den Ultimative Paradiso, selvom de i den grad alle tre var toneangivende i deres sæson. (Foto: Klavs Bo Christensen. Collage: ekstrabladet.dk)

I et forsøg på at malke Paradise-koen har TV3 samlet 20 unge og lovende mennesker, som alle 'har spillet en markant rolle i tidligere sæsoner'.

De skal alle kæmpe om at blive Den Ultimative Paradiso i 'Paradise Hotel Reunion', som lige nu og tre uger frem bliver vist på kanalen.

Læs også:

TV - 19. apr. 2012 - kl. 23:48 TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

Der er navne som supertaktikeren Daghan, pat-tøsen Susan K, den temperamentsfulde Samanta samt fire tidligere mandlige vindere Julian, Frederik, Nick Bisgaard og Nick Zitouni.

Læs også:

Se også: Paradise-tyre: Sex med kondom er dårligt...

Men der er også en række deltagere, som glimrer ved deres fravær.

Af de navne, som springer i øjnene er kæresteparret Peter & Amalie, som fandt sammen på 'Paradise Hotel' i 2010 og siden har levet et turbulent liv hjemme i Danmark.

Også den ultimative knaldekonge Mads Gleager savnes til at få lagnerne til at blafre. Man kan også kigge langt efter prettyboy'en Nichlas Herluf fra sæson 7, ligesom der ikke er blevet plads til nogle af de homoer - mænd som kvinder, der tidligere har tjekket ind.

Læs også:

Se også: Bedste Paradise-øjeblik: Sovende blowjob eller orgasme-tiggeri?

Må respektere et nej
ekstrabladet.dk har talt med flere af de deltagere, som ikke er med i kampen om at blive Den Ultimative Paradiso, ligesom vi har spurgt TV3, hvordan de har udvalgt holdet til deres allstars-program.

- Deltagerne i 'Paradise Hotel Reunion' er nøje udvalgt. Vi har taget de bedste og sjoveste deltagere, som kan bidrage med noget til programmet, siger Morten Mogensen, der er programdirektør på TV3.

Læs også:

Se også: TV3 måtte give Paradisoerne en advarsel

- Vi har spurgt mange, men det er ikke alle, der kan. Der er nogle, som ikke har været en del af Paradise i lang tid, og de er måske kommet videre og har fået et arbejde, som de ikke lige kan være væk fra i længere tid ad gangen. Det må vi selvfølgelig respektere, uddyber programdirektøren.

De absolut bedste - af udvalget
Han vil ikke komme ind på konkrete navne i forhold til, hvem der har sagt nej. Men han slår fast, at der ikke er nogen, der er blevet tvunget, fordi de har kontrakt med stationen.

Læs også:

Se også: TV3 om 'tvangsflirt' i Paradise: De har selv meldt sig!

- Hvis folk har takket nej til at være med, kan vi ikke tvinge dem, siger Morten Mogensen, som - ikke overraskende - er meget tilfreds med de 20 mennesker, TV3 har fået med i allstars-sæsonen.

- Holdet, der er med i denne Reunion, er det absolut bedste af dem, der kunne deltage.

- Man kan altid diskutere, om der er nogle andre, der burde have været med, og det er jeg sikker på, at seerne gør. Men vi er fuldt ud tilfredse med de deltagere, der er med.

Læs forklaringen på, hvorfor nogle af de store personligheder ikke er med nedenfor:

Læs om Ulven Peter her:

Se også: Skuffet Peter: Jeg er ikke blevet spurgt

Læs om homoen Jacob her:

Se også: Vraget Jacob: Der mangler homo-drama

Læs om mediedarlingen Amalie her:

Se også: Amalie sagde nej: Skidt for min karriere

Læs om Prettyboy'en Nichlas her:

Se også: Prettyboy'en ikke inviteret: Jeg kunne have trukket seere

Hvad siger du til holdet i Paradise Hotel Reunion?

Se resultat

Hvad siger du til holdet i Paradise Hotel Reunion?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 Nichlas var med i sæson 7 sammen med Daghan og Nick B. Men ham blev der heller ikke plads til i Reunion. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 2 Hverken Peter, Amalie eller Jacob er blandt de 20 deltagere, der kæmper om at blive Den Ultimative Paradiso, selvom de i den grad alle tre var toneangivende i deres sæson. (Foto: Klavs Bo Christensen. Collage: ekstrabladet.dk)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen