TV: Frederik har den største tap nord for Grønland

Det er ganske vist ikke de vilde konkurrenter, den veludrustede Paradiso har nord for Grønland. Meningen med Susan K's udtalelse er dog ikke til at misforstå: - Han er helt umenneskelig. - Overdrevet, siger han selv

Der skal mindst et badehåndklæde og et par fyldige badebusker til at dække for herlighederne hos Frederik. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
Der skal mindst et badehåndklæde og et par fyldige badebusker til at dække for herlighederne hos Frederik. (Foto: Lemche & Serup/TV3)

Se tv-klip herover

-----------

Hvis der er én, der kender Paradise-fyrene ned til mindste detalje - for visse personers tilfælde største detalje - så er det Susan K.

Som vi kortlagde her på ekstrabladet.dk i sidste uge, så har den 38-årige Paradiso været sammen med hele seks af de 10 mandlige deltagere i den såkaldte 'Paradise Hotel Reunion'-sæson, som TV3 sender lige nu.

Læs også:

Se også: Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

En af dem er Frederik Lilja, og det satte sine spor hos Susan, fortæller hun i mandagens afsnit:

- Frederik er helt umenneskelig. Han har den største pik, man har set nord for Grønland, så det er næsten ikke engang behageligt, lyder det fra den bramfri kvinde.

Vildt overdrevet
Nu er det ikke de store konkurrenter, Frederik har blandt de isbjørne og andre skabninger, der lever nord for Grønland. Men meningen i Susans lille fortalelse er ikke til at misforstå - desværre, siger hovedpersonen selv.

- Nu er det tre eller fire år siden, jeg har været sammen med Susan, og hun har snakket helt vildt om min pik lige siden. Jeg har sagt til hende, at hun lige skal tænke over, hvad hun går og siger, for jeg synes, det er helt vildt overdrevet, siger Frederik.

- Giver det da problemer hos damerne, hvis man har det ry?

- Det er da overvejende positivt at få at vide, men hun får det til at lyde meget vildere, end det er. For man kan jo ikke ligefrem sige, at Susan er en uerfaren kvinde. Det var noget andet, hvis det var en 18-årig pige, der sagde det.

Har ikke fået andre klager
- Men altså det er da på ingen måde nederen at få de ord hæftet på sig, men det er 100 procent overdrevet, slår muskelbundtet fast.

- Men hvis du siger, det er overdrevet, er der så slet ikke noget om snakken?

- Jo, det er der jo nok. Det hverken kan eller vil jeg løbe fra. Jeg har da fået en reaktion i form af 'Hold da op' eller sådan noget et par gange før, men jeg har altså aldrig fået andre klager, griner den nordlige jordklodes største tap.

Hun kan klare ham
Det er i øvrigt ikke alle og enhver, der får glæde - eller ondt - af den Frederiks store (is)tap fremover.

Her i weekenden blev den veludrustede muskelmand officielt kærester med en anden Paradiso fra 'Paradise Hotel Reunion', nemlig Line.

Læs også:

Se også: Nyt Paradise-par: Lækre Line og frække Frederik

1 af 2 Det er ikke kun musklerne, der er overdimensionerede på Frederiks krop, hvis man skal tro Susan K. (Privatfoto: Facebook)
2 af 2 Der skal mindst et badehåndklæde og et par fyldige badebusker til at dække for herlighederne hos Frederik. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere