Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

TV: Hvad sker der under lagnet, Susan?

Susan K har hele tiden hårdnakket holdt fast i, at hun aldrig har været sammen med Türker. I aftenens afsnit af 'Paradise Hotel Reunion' lyder det dog til, at der sker ting og sager

Türker får at vide, at han skal gøre det stille og roligt under lagnet. Hvad det er, han skal gøre stille og roligt, vil Susan K ikke ud med. (Foto: TV3)
Türker får at vide, at han skal gøre det stille og roligt under lagnet. Hvad det er, han skal gøre stille og roligt, vil Susan K ikke ud med. (Foto: TV3)

I sidste uge indrømmede Susan K, at hun har været sammen med seks af de fyre, der er med i jagten på Den Ultimative Paradiso på TV3.

Læs også:

Se også: Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

Blandt de fire, der endnu ikke er på scorekortet, er Türker. Det er dog ikke, fordi han ikke gør sit allerbedste. I aftenens program ser det ud til, at han får hul igennem...

- Årh, der røg lige et par fingre op der, siger 38-årige Susan, da de to ligger under lagnet i dobbeltsengen, mens Micheal Lange trisser rundt i værelset.

Læs også:

TV - 24. apr. 2012 - kl. 14:19 TV: Susan K får Türkers p.. i ryggen

Sjovt at spille med på
- Hun lyver, hun lyver, siger Türker hurtigt.

- Men hvad skete der egentlig under det lagen, Susan..?

- Vi var fulde og skulle tage lidt pis på det hele. Det er gas og lir det hele. Vi ved jo godt, hvad TV3 kan klippe det sammen til og få det til at ligne, så det tager vi helt stille og roligt, siger den erfarne - i mere end én forstand - Paradiso.

Læs også:

TV - 19. apr. 2012 - kl. 23:48 TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

- Drenge tænker jo kun med en ting, og så er det jo bare sjovt at spille med på det. Og hvis jeg kan vinde lidt på det i forhold til spillet, så gør jeg gerne det, siger Susan beregnende.

- Ja ja, men du svarer ikke på mit spørgsmål. Hvad skete der under det lagen, Susan?

- Det ved jeg sgu ikke helt, om jeg vil afsløre. Det må vel være op til folks fantasi. Men jeg har stadig ikke været i seng med Türker, kan jeg sige, griner hun.

Læs også:

TV - 30. apr. 2012 - kl. 15:54 TV: Frederik har den største tap nord for Grønland

1 af 2 Michael får del i hyggen hos Susan og Türker. (Foto: TV3)
2 af 2 Türker får at vide, at han skal gøre det stille og roligt under lagnet. Hvad det er, han skal gøre stille og roligt, vil Susan K ikke ud med. (Foto: TV3)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen