Paradise-tyre: Sex med kondom er dårligt...

...men vi bliver tjekket for klamydia med jævne mellemrum. Frederik og Daghan er begge stolte af, at de kun har haft kønssygdommen et par gange, selvom de helst ikke knalder med kondom

Daghan og Frederik er enige om, at det der med kondom ikke er noget, man skal gøre det i. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
Daghan og Frederik er enige om, at det der med kondom ikke er noget, man skal gøre det i. (Foto: Lemche & Serup/TV3)

Læs også:

Der skal mindst et badehåndklæde og et par fyldige badebusker til at dække for herlighederne hos Frederik. (Foto: Lemche & Serup/TV3) TV - 30. apr. 2012 - kl. 15:54 TV: Frederik har den største tap nord for Grønland

- Jeg er da ret lettet over, jeg kun har haft klamydia to gange i mit liv. Jeg er jo trods alt 26 år!

Sådan lød det fra Daghan mandag aften i 'Paradise Hotel Reunion', efter han havde delt sine seksuelle erfaringer med Frederik med ordene:

- Det er underligt, jeg knepper aldrig med kondom, og jeg har fucking kun haft klamydia to gange.

Læs også:

Jeanette holdt sig ikke tilbage på 'Paradise Hotel'. Det gjorde hun heller ikke til afslutningsfesten i København torsdag. Pernille var med på løjerne. (Foto: Mogens Flindt) TV - 20. apr. 2012 - kl. 16:03 TV: Fik du nok sex på Paradise?

Udtalelser, som han ikke er stolt af at dele med resten af Danmark, men som han står ved.

- Det kommer forkert frem. Det er taget ud af en samtale, som man selvfølgelig ikke ser. Og det er da ikke fedt, at jeg udsender de signaler til de unge mennesker. Men når jeg er derinde, glemmer jeg, at der er kameraer på, og så siger jeg den slags ting.

Ikke mange bruger det stads
- Og det er jo min holdning, at det tager meget af nydelsen at dyrke sex med kondom, fastholder Daghan.

- Der er ikke mange, der bruger det stads mere, og faktisk er det ofte pigerne, der siger, at man ikke skal bruge det, påstår han.

Læs også:

Se også: TV3 måtte give Paradisoerne en advarsel

Det passer meget godt på Frederik, som ligeledes er 26 år. Han kan også 'prale' af kun at have haft klamydia to eller tre gange i sit liv, selvom han 'har prøvet lidt af hvert og ikke har holdt sig tilbage'.

- Det bedste er selvfølgelig at beskytte sig, men sex er meget dårligere, når det er med kondom. Og jeg kan ikke se, at det er nødvendigt at bruge noget, hvis man stoler på den pige, man er sammen med, og man er enige om at gøre det ubeskyttet.

Læs også:

Se også: Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

I mandagens program mente Frederik, at han kan se på en piges øjne, om hun har en kønssygdom. Den må vi lige have uddybet:

- Som single igennem seks år, synes jeg, at man får en vis fornemmelse for, hvilke piger der er en risiko ved, forklarer Frederik og bakkes op af Daghan:

- Jeg har det sådan, at hvis det er en slut, jeg er sammen med, så knalder jeg ikke uden kondom. Jeg mener, man kan mærke det på pigernes personlighed. Hvis det er en meget imødekommende pige, så bliver jeg straks mistænksom.

Jævnlige lægetjek
Men så er det jo godt, at det er nogle ansvarsfulde fyre, vi har med at gøre.

- I singleperioder bliver jeg tjekket hver tredje måned hos lægen. Og hvis jeg har været sammen med en pige, som gør mig i tvivl, så bliver jeg også tjekket, beroliger Daghan.

- Jeg går ud fra, at alle går til lægen og bliver tjekket med jævne mellemrum. Jeg gjorde det selv hver anden måned, da jeg var single, slår Frederik fast.

Læs også:

Se også: Nyt Paradise-par: Lækre Line og frække Frederik

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere