Jeanette om kærestens exit: Jeg er bedre end ham

Selvom Jeanette var ked af det, da hendes kæreste Julian torsdag aften måtte forlade 'Paradise Hotel Reunion', var det godt for hende. - Jeg kunne ikke bære ham igennem denne gang

Jeanette var nærmest utrøstelig, da Julian skulle forlade 'Paradise Hotel', men efter at have sundet sig gik realiteterne op for hende. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
Jeanette var nærmest utrøstelig, da Julian skulle forlade 'Paradise Hotel', men efter at have sundet sig gik realiteterne op for hende. (Foto: Lemche & Serup/TV3)

Der er ingen tvivl om, hvem der er skødehunden hos Paradise-kæresterne Jeanette og Julian.

Parret, der blev kærester i den netop overståede sæson 8, som Julian vandt, er begge med i allstars-sæsonen 'Paradise Hotel Reunion' - eller var er måske det bedste ordvalg.

Læs også:

Jeanette er alt andet end lydløs, når hun slipper sine dyriske sider løs. (Foto: ekstrabladet.tv) TV - 25. apr. 2012 - kl. 11:59 TV: 'Abe-sex' på Paradise

For torsdag aften røg den første deltager hjem i den såkaldte parceremoni.

Det blev Julian, der blev siet fra, efter hans kæreste desperat havde forsøgt at hjælpe ham videre igennem hele torsdagens program, mens Julian selv gik rundt i sin bamse-t-shirt med bøjet hoved og havde travlt med at studere gulvbelægningen på det mexicanske hotel.

Ikke plads til os begge
Jeanette reagerede naturligvis stærkt og blev ked af det, da Julian blev valgt fra.

- Julian var den eneste, jeg havde inde på hotellet, så jeg følte mig ensom, da han forlod hotellet, fortæller Jeanette om sin reaktion.

Læs også:

Se også: Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

- Men da han var gået, gik det op for mig, at det var bedre for mit spil, at han ikke var der, for så havde jeg ingen følelser involveret. Der var ikke plads til både ham og mig, siger hun.

- Og jeg var jo meget mere værdig end ham og en bedre spiller. Jeg kunne ikke bære ham igennem spillet denne gang, joker hun.

Læs også:

Se også: Ups! TV3 afslørede Paradise-vinderen før tid

Flytter sammen til juli
Under den helt store tårevædede afsked på hotellet, lovede Julian sin triste kæreste, at han ville købe en hund til hende, når hun kom hjem.

Og hun har da også fået sig endnu en skødehund, en lille pomeranian, som adlyder navnet Angel.

- Det er min hund. Den kan faktisk slet ikke lide Julian, og den vil helst ikke være i nærheden af ham.

Parret flytter sammen i en lejlighed til juli, og så skal Julian igen dele ud af de 225.000 han vandt i den netop overståede sæson.

- Han har også lovet mig en hest, så jeg sidder faktisk lige og kigger på det nu, siger Jeanette.

Læs også:

To lykkelige vindere - Julian og Tina Maria. De var begge enige om, at den anden var en værdig vinder. (Foto: Mogens Flindt) TV - 19. apr. 2012 - kl. 23:00 Paradise-finale: Derfor stolede Tina Maria på 'svinet'

1 af 2 Parret er stadig sammen. De får snart fælles lejlighed. Hund har de allerede. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
2 af 2 Jeanette var nærmest utrøstelig, da Julian skulle forlade 'Paradise Hotel', men efter at have sundet sig gik realiteterne op for hende. (Foto: Lemche & Serup/TV3)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere