Paradise-pilleri på dag 1: Derfor går det så stærkt

Mandag aften var der allerede gang i den under lagnerne på 'Paradise Hotel', hvor flere af deltagerne hurtigt kom tæt på hinanden. Læs her, hvad der sætter gang i tingene

Billedet her er fra en af de tidligere sæsoner, og selvom der ikke var ligeså meget gang i den under lagnerne i Reunion-sæsonens første program som her, så skete der alligevel ting og sager efter sengetid. (Arkivfoto: ekstrabladet.tv)
Billedet her er fra en af de tidligere sæsoner, og selvom der ikke var ligeså meget gang i den under lagnerne i Reunion-sæsonens første program som her, så skete der alligevel ting og sager efter sengetid. (Arkivfoto: ekstrabladet.tv)

Måske føler de 20 deltagere, der er med i den såkaldte Paradise-allstars, 'Paradise Hotel Reunion', at de har ekstra travlt. De har nemlig kun fem uger i denne omgang til at vise deres værd, så det er dem, der løber med sejren og kan kalde sig 'Den Ultimative Paradiso'.

Hvis man så mandagens premiere-afsnit, kunne man godt fornemme, at flere af dem virkede som om, de ikke havde nogen tid at spilde.

Læs også:

Jeanette holdt sig ikke tilbage på 'Paradise Hotel'. Det gjorde hun heller ikke til afslutningsfesten i København torsdag. Pernille var med på løjerne. (Foto: Mogens Flindt) TV - 20. apr. 2012 - kl. 16:03 TV: Fik du nok sex på Paradise?

På to af værelserne var der allerede på dag et, som det hedder på Paradise-sprog, gang i den under lagnerne, som ikke lå helt stille, efter deltagerne var kravlet i dobbeltsengen.

- Det er da bare sjovere at ligge og putte, end det er at ligge helt alene, siger Susan K, der kyssede med sin partner Türker første aften.

Læs også:

Susan er tilbage og snaver igen-igen. (Foto: ekstrabladet.tv) TV - 19. apr. 2012 - kl. 23:48 TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

- Men hvordan kan det gå så stærkt med at komme så tæt på hinanden?

- Jeg tror, at det er, fordi vi kender hinanden på kryds og tværs på forhånd i år.

- Kendte du Türker da?

- Nej, ham kendte jeg godt nok ikke lige, griner Susan.

Læs også:

Se også: Den ultimative Paradise-dummernik?

Også hos Line og Nick Bisgaard fra sæson syv var der uro under lagnerne efter sengetid.

- Det er bare noget andet, når man kender hinanden på forhånd. Og så er der god stemning og alkohol. Folk er glade, og musikken spiller. For fanden da, det er Mexico, griner Line og forklarer, at hun og Nick kendte hinanden hjemmefra, hvor de havde været sammen on and off i et halvt års tid.

- Jeg har aldrig tidligere lavet noget derinde, og det er jo meget uskyldigt og en naturlig ting, at to mennesker kysser hinanden, siger hun afvæbnende.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere