TV: Gustav i chok over kæmpe-lort

Divaerne bliver udsat for endnu en prøve i aften, hvor de skal gætte dyrelort for at vinde 10.000 kroner. Men inden da er super-bøssen Gustav ved at gå i gulvet over en stor lort fra Sy Lee

(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

Se Gustav flejne i tv-klippet herover

---------------------

- Sy Lee. Du har skidt, og lorten ligger helt ovenpå.

Gustav skal på toilettet, men den forfængelige knægt kan ikke lave nummer to så længe, der ligger en 'flyder' i bassinet.

SE OGSÅ:

Bunden i vejret. Gustavs brækreflekser bliver presset til det yderste, når den flamboyante realitystjerne skal sluge bagt koblod. (Screendump fra tv-indslag) TV - 16. apr. 2012 - kl. 14:04 TV: Føj! Hvad er det, Gustav sluger?

Men Sy Lee er ikke meget for at hjælpe i junglen, hvor han mener, at han blot har gjort sit - så må resten være Gustavs problem.

Ja, der er mange problemer, når man som diva er rejst ind i Costa Ricas jungle. Og det komiske optrin bliver ikke mindre sjovt af, at det er aldersfruen Susan K, som må hjælpe Gustav.

SE OGSÅ:

Selv for Susan K kan det blive for meget med mænd imellem brysterne. (Foto: TV3) TV - 9. apr. 2012 - kl. 10:45 TV: Gustav slikker Susan K's patter

Derudover venter der flere overraskelser i aftenens afsnit af 'Divaer i junglen' for de to grupper skal nemlig bo under samme tag, og det huer ikke de to ærkerivaler, Sy Lee og Irina.

Junglen byder på vild natur, og i den første konkurrence skal divaerne krydse en brusende flod. Med egne kræfter skal de kæmpe sig vej til den anden side af vandet, og der er meget på spil, for taberholdet får en hård straf.

SE OGSÅ:

(Foto: TV3/ekstrabladet.dk) TV - 2. apr. 2012 - kl. 13:46 TV: Så pinlig har du ikke set Gustav før

Senere bliver divaerne udsat for en vaskeægte stinker, når de skal kæmpe om 10.000 kroner. Det er en rigtigt 'lorte'-konkurrence, hvor divaerne ikke kun skal gætte en dyrelort, men også have fingrene i dem, hvis de vil gøre sig håb om at vinde konkurrencen.

Se det sjove lorte-klip herover

'Divaer i junglen' vises hver mandag klokken 21.00. på TV3

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!